Το-νέο-τεύχος-του-top-gear-στα-περίπτερα
AYTOKINHTO

Το νέο τεύχος του Top Gear στα περίπτερα

Μια αγάπη για το καλοκαίρι θα ‘ναι κι αυτό: το TopGear, που θα είναι κοντά σου μαζί με την εφημερίδα “Κεφάλαιο”.

Υποδεχόμαστε το -για την ώρα- μοναδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις έστω για λίγο τη βενζίνη. Το εκπληκτικό Hyundai Ioniq 5 N, είναι το πρώτο EV της μάρκας που προικοδοτείται με το αρχίγραμμα “Ν” και, ό,τι αυτό φέρνει μαζί του. Spoiler alert, φέρνει μαζί του πολύ gadget, αλλά και πολλή, πάρα πολλή οδηγική ουσία.

Παλινωδούμε από τους θερμικούς κινητήρες στα ηλεκτρικά μοτέρ, γινόμαστε αμφίθυμοι για την έλευση του Ioniq 5 N από τη μία, αλλά και την οριστική αποχώρηση του R8 από την άλλη. Η παραγωγή του μοντέλου της Audi που τα έβαλε με όλους και με όλα, παύει και πρόκειται για το τέλος μιας εποχής.

Top Gear 9ο τεύχος στα περίπτερα

Επιβεβαιώνουμε ότι υπάρχει βάση στο “Tesla Killer” που λέγεται για το BYD Seal και ότι αυτή η όμορφη ηλεκτρική μπερλίνα, δεν είναι μόνο καλοσχεδιασμένη, αλλά και αποτελεσματική.

Top Gear 9ο τεύχος στα περίπτερα

Ακολουθούμε τον Sir Lewis Hamilton στο ρεπό του και ανακαλύπτουμε ότι δεν κάνει αυτά ακριβώς που θα περίμενες από έναν ευγενή, αλλά αυτά ακριβώς που θα περίμενες από ένα πιλότο της F1. Επίσης, βάζουμε τις ωτασπίδες μας, γιατί τα αυτοκίνητα που οδηγεί flat-out ο Stig σε μια από τις πιο εντυπωσιακές αυτοκινητικές εγκαταστάσεις, ένα τούνελ φτιαγμένο για δοκιμές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, είναι λίγο φασαριόζικα.

Top Gear 9ο τεύχος στα περίπτερα

“Αλωνίζουμε” την Ευρώπη για να οδηγήσουμε τα Nissan Qashqai, Citroen C3, Cupra Leon και Formentor, Skoda Superb και Renault Rafale. Πίσω στα πάτρια εδάφη, δοκιμάζουμε -μεταξύ άλλων- το υπέροχο νέο Peugeot 3008, το αειθαλές Suzuki Swift, το καθ΄ όλα νέο για την ελληνική αγορά Lynk & Co 01 και το MG3 που διευρύνει τη γκάμα της μάρκας.

Top Gear 9ο τεύχος στα περίπτερα

Ζεσταίνουμε από τώρα τους κινητήρες μας για το EKO Ράλλυ Ακρόπολις με ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα σε τρεις από τις πιο εμβληματικές ειδικές διαδρομές του και κρυώνουμε τα μοτέρ μας μετά τον φετινό αγώνα αντοχής του Le Mans, όπου η Ferrari μας κερνάει χαρές για να μας γλυκάνει από τις πίκρες της Formula 1.

Top Gear 9ο τεύχος στα περίπτερα

Τέλος, συγκινούμαστε για μια εποχή που δεν ζήσαμε καν, με την Traction Avant, το “προσωπικό στοίχημα” του ίδιου του Andre Citroen.

Διαβάστε περισσότερα στο topgeargreece.gr

Related posts

O Nyck De Vries απολύθηκε “ξερά” από την AlphaTauri – Ο Ricciardo είχε κάνει μόλις 11 γύρους δοκιμών

timesadmin

5 ρέπλικες ράλι αυτοκινήτων που θα λάμψουν στο Monterey

timesadmin

Τέλος οι κινητήρες diesel για μεγάλη φίρμα αυτοκινήτων

James Rollner

Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δίνει 900 εκατ. ευρώ για εθελουσία

wp-needuser

Imola Roadster: Η πιο δυνατή cabrio Pagani έχει 850 ίππους (εικόνες)

timesadmin

Το υλικό μπαταρίας που υπόσχεται θαύματα στα ηλεκτρικά οχήματα

James Rollner