spot_imgspot_img

Related Posts

Top 5 This Week

Τετραμερής στο Ισλαμαμπάντ: “Εμπιστοσύνη όλων των πλευρών στη διευκόλυνση του Πακιστάν – Στήριξη και από Κίνα”

Το Πακιστάν, η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και η Αίγυπτος συζήτησαν σήμερα “πιθανούς τρόπους για να δοθεί ένα πρώιμο και οριστικό τέλος στον πόλεμο” στη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Πακιστάν Ισάκ Νταρ.

Οι τέσσερις χώρες διεξήγαγαν κοινές συνομιλίες στο Ισλαμαμπάντ επιδιώκοντας μια αποκλιμάκωση στον πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν.

Σε βιντεοσκοπημένη δήλωση, ο Νταρ τονίζει ότι όλες οι πλευρές εξέφρασαν εμπιστοσύνη στη διευκόλυνση του Πακιστάν και ότι η Κίνα “υποστηρίζει πλήρως” την πρωτοβουλία να φιλοξενηθούν οι πιθανές συνομιλίες μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν στο Ισλαμαμπάντ.

Πηγή: - – -

Διαβάστε ακόμα:

Popular Articles