Τα-θρίλερ-που-μπορείς-να-δεις-τώρα-στον-κινηματογράφο
ΣΙΝΕΜΑ

Τα θρίλερ που μπορείς να δεις τώρα στον κινηματογράφο

Τα θρίλερ που μπορείς να δεις τώρα στον κινηματογράφο

Όλες οι γεμάτες αγωνία ταινίες που παίζονται στα σινεμά αυτήν την εβδομάδα.

Κώδικας Κινδύνου «Κώδικας Κινδύνου»

Όλες οι γεμάτες αγωνία ταινίες που παίζονται στα σινεμά αυτήν την εβδομάδα (19-25/9).

Η σειρά εμφάνισης των ταινιών είναι αλφαβητική.

Άνοιξε τα Μάτια

Παραμορφωμένος έπειτα από ατύχημα και έγκλειστος σε ψυχιατρικό ίδρυμα, ο Σέζαρ προσπαθεί να ανασυνθέσει τις μνήμες του παρελθόντος και να θυμηθεί ποια ήταν η φίλη του και γιατί τη σκότωσε. Δείτε πού παίζεται η ταινία.

Δεσμώτης του Ιλίγγου

Ένας αστυνομικός παραιτείται από την υπηρεσία του επειδή πάσχει από ακροφοβία. Κάποια στιγμή συναντάει ένα φίλο του, ο οποίος του προτείνει να παρακολουθήσει τη γυναίκα του γιατί φοβάται ότι πάσχει από διχασμό προσωπικότητας και έχει τάσεις αυτοκτονίας. Η μοναδική ταινία που μπορεί να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία του “Πολίτη Κέιν” στην κινηματογραφική ιστορία είναι ένα συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ, η συγκινητικότερη ερωτική ιστορία κι ένα πολυεπίπεδο σχόλιο πάνω στην επιθυμία και την απατηλή “εικόνα” της. Δείτε πού παίζεται η ταινία.

Η Θηλιά

Πεπεισμένοι πως έχουν διαπράξει το τέλειο έγκλημα, δυο φίλοι καλούν στο διαμέρισμά τους και πνίγουν έναν πρώην συμμαθητή τους. Κρύβουν το πτώμα του σ’ ένα μπαούλο και αποφασίζουν να οργανώσουν ένα μικρό πάρτι. Τολμηρό σκηνοθετικό πείραμα που εντυπωσιάζει (η ταινία είναι γυρισμένη σε ένα και μόνο πλάνο). Δείτε πού παίζεται η ταινία.

Κραυγή Σιωπής

Μια τριμελής οικογένεια Αμερικανών γνωρίζει στις διακοπές της ένα ζευγάρι Βρετανών με ένα αγοράκι που δεν μπορεί να μιλήσει. Οι τελευταίοι τούς καλούν στο εξοχικό τους για ένα σαββατοκύριακο στην αγγλική εξοχή, το οποίο θα αρχίσει ειδυλλιακά, αλλά γρήγορα θα πάρει μια απρόσμενη, ανατριχιαστική τροπή. Δείτε πού παίζεται η ταινία.

Κώδικας Κινδύνου

Μια σερβιτόρα καταφέρνει να γνωρίσει έναν ισχυρό μεγιστάνα, ο οποίος στη συνέχεια την προσκαλεί μαζί με την κολλητή της για διακοπές στο ιδιωτικό νησί του. Εκεί την περιμένουν αρκετοί άγνωστοι, όλες οι ανέσεις που μπορεί να φανταστεί, αλλά και εν αγνοία της οι κίνδυνοι ενός φρικαλέα βίαιου μυστικού. Δείτε πού παίζεται η ταινία.

Η Παγίδα

Ένας πατέρας συνοδεύει την έφηβη κόρη του στη συναυλία της αγαπημένης της τραγουδίστριας, για να διαπιστώσει έντρομος πως το όλο event είναι μια καλοστημένη παγίδα για… τον ίδιο. Δείτε πού παίζεται η ταινία.

Η Πισίνα

Η ισορροπία ενός ζευγαριού που ζει μια ήρεμη ζωή στο εξοχικό του σπίτι απειλείται από την εμφάνιση ενός παλιού φίλου και της 18χρονης κόρης του. Δείτε πού παίζεται η ταινία.

Σιωπηλός Μάρτυς

Καθηλωμένος στο διαμέρισμά του με σπασμένο πόδι, ένας φωτορεπόρτερ παρακολουθεί βαριεστημένα από το παράθυρό του τους γείτονες. Όταν όμως γίνεται αυτόπτης μάρτυρας ενός φόνου ακριβώς απέναντι, προσπαθεί να εξιχνιάσει το έγκλημα με τη βοήθεια της αγαπημένης του. Θρίλερ υποδειγματικού σασπένς και σαρδόνιου χιούμορ, αποτελεί μια περίτεχνη ψυχαναλυτική μελέτη και την πλέον ολοκληρωμένη προβληματική του χιτσκοκικού έργου πάνω στη σχέση θεατή – θεάματος. Δείτε πού παίζεται η ταινία.

Τεχνητή Δικαιοσύνη

Στο εγγύς μέλλον, η ισπανική κυβέρνηση σκοπεύει να αντικαταστήσει τους δικαστές με ένα λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης, προκηρύσσοντας το ανάλογο δημοψήφισμα. Η Κάρμεν Κόστα, διακεκριμένη δικαστής, έχει προσκληθεί να αξιολογήσει τη διαδικασία, αλλά όταν η δημιουργός του λογισμικού σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα, αρχίζει να υποπτεύεται πως η όλη υπόθεση δεν είναι τόσο αντικειμενική και αθώα όσο δείχνει. Δείτε πού παίζεται η ταινία.

Buzzheart

Όταν ο Αργύρης γνωρίζει τη Μαίρη σε ένα “στούντιο μασάζ”, της ζητά ραντεβού και εκείνη του προτείνει να τη συνοδεύσει σε μια τριήμερη εκδρομή στο απομονωμένο εξοχικό των γονιών της, όπου τον περιμένουν μια σειρά από εκπλήξεις. Δείτε πού παίζεται η ταινία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Σαν σήμερα (20/9) ξεκίνησε το 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Related posts

Θεσσαλονίκη: Πρόταση γάμου σε… θερινό σινεμά

timesadmin

Λίγος «Oppenheimer» ακόμα: Υψηλός έπαινος από τον Πολ Σρέιντερ

timesadmin

Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου

timesadmin

Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά

James Rollner

Ο άξιος Χρυσός Φοίνικας του 2023 απέναντι στον σαρωτικό “Οπενχάιμερ” – Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στα σινεμά

timesadmin

Βασίλη Καΐλας: Πώς είναι σήμερα το «παιδί θαύμα» του ελληνικού σινεμά

timesadmin