ΤΑΙΠΕΔ:-Μία-προσφορά-για-την-αξιοποίηση-της-Μαρίνας-Αργοστολίου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΙΠΕΔ: Μία προσφορά για την αξιοποίηση της Μαρίνας Αργοστολίου

Μόνο μία προσφορά, από την εταιρεία A1Yacht Trade Consortium, έλαβε το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, κατά τον διαγωνισμό για την παραχώρηση υπηρεσιών λειτουργίας λιμένος και του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Αργοστολίου. 

Η διάρκεια της παραχώρησης ανέρχεται σε 40 έτη, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον 10 έτη κατά το μέγιστο.

Η Μαρίνα Αργοστολίου βρίσκεται στον όρμο του Αργοστολίου, στις νοτιοδυτικές ακτές της νήσου Κεφαλονιάς. Απέχει περίπου 11 χιλιόμετρα από τον Διεθνή Αερολιμένα Κεφαλονιάς “Άννα Πολλάτου”. 

Η δυναμικότητά της εκτιμάται σε 174 θέσεις με την έκταση της χερσαίας ζώνης να ανέρχεται σε περίπου 46.000 τ.μ.

Ποιά είναι η A1Yacht Trade Consortium

Η A1Yacht Trade Consortium αποτελεί εταιρεία παροχής υπηρεσιών σκαφών αναψυχής με έδρα τον Πειραιά. Η εταιρεία διαθέτει 20ετή εμπειρία, παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, ενώ διατηρεί πανελλαδική παρουσία με 58 γραφεία. Προσφέρει πλήρες φάσμα υπηρεσιών ιστιοπλοΐας, αλλά και υπηρεσίες ναύλωσης, μεσιτείας, διαχείρισης σκαφών αναψυχής και νομικές υπηρεσίες, κατέχοντας μεγάλη εμπειρία στην απόκτηση αδειών ναύλωσης και γνώσεις της σχετικής νομοθεσίας για τα σκάφη σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Οι χερσαίες δραστηριότητες που παρέχει περιλαμβάνουν ενδεικτικά, παροχή θέσεων ελλιμενισμού, υπηρεσίες φύλαξης, προγραμματισμό επισκευών και συντηρήσεων, καθήκοντα DPA, μισθοδοσία και επιλογή πληρώματος ανά σκάφος.

Η A1 Yacht Trade Consortium παρέχει υπηρεσίες σε ξηρά και θάλασσα σε σκάφη μήκους έως 36 μέτρα και βάρους έως 300 τόνους. Προσφέρει, επιπλέον, δυνατότητα εργασιών ξηρού δεξαμενισμού καθώς και εκτέλεση εργασιών από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και κατασκευαστές όπως ανατινάξεις, εργασίες ικριωμάτων, αντιοσμωτική και αντιρρυπαντική προστασία. Η εταιρεία διαθέτει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση και παροχή υπηρεσιών για πολυτελή σκάφη αναψυχής.

Related posts

Μείωση 50% του τέλους επιτηδεύματος για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες

timesadmin

Μύκονος: Συνεχίστηκε και τον Ιούνιο η πτώση στον αριθμό των ξένων επιβατών

timesadmin

Ο “χάρτης” των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 9-13 Οκτωβρίου

timesadmin

Λ. Αυγενάκης: Προτεραιότητα η Θεσσαλία – Άμεση συνεργασία με τον Δ. Κουρέτα για να μη χαθεί χρόνος

timesadmin

ΚΕΟΣΟΕ: Μείωση 24,85% στην εφετινή οινοπαραγωγή

timesadmin

ΥΠΕΝ: Ερώτησεις – Απαντήσεις για τη μείωση του ενεργειακού κόστους

timesadmin