AYTOKINHTO

Ταινία Ferrari: Ο Piero Ferrari αποκαλύπτει πόσο αληθινή είναι

O Piero Ferrari είναι ένας από τους χαρακτήρες της βιογραφικής ταινίας Ferrari και αφού πρώτα την παρακολούθησε, επιβεβαιώνει όσα γεγονότα είναι αλήθεια.

Top Gear TEAM

Ferrari Purosangue Piero Ferrari

Η ταινία Ferrari που κυκλοφορεί στον υπόλοιπο κόσμο από τις 25 Δεκεμβρίου και στις ελληνικές αίθουσες θα ανέβει στις 25 Ιανουαρίου, εισπράττει ήδη θετικά σχόλια. Πράγμα όχι περίεργο αν αναλογιστεί κανείς πως ο δημιουργός της, Michael Mann είναι ένας από τους πιο θερμούς οπαδούς των αυτοκινήτων από το Maranello

Μεταξύ των χαρακτήρων στην ταινία είναι και ο Piero Ferrari, ο γιος του Enzo από την εξωσυζυγική του σχέση με την Lina Lardi, την οποία υποδύεται ο Shailene Woodley. O 78χρονος πλέον μοναδικός κληρονόμος του Enzo, στο video που δημοσίευσε η Ferrari, μιλάει για την ταινία και για τα σημεία στα οποία αυτή “πατάει” στα αληθινά γεγονότα. 

Το 1957 ήταν μια κομβικής σημασίας χρονιά για τον Enzo Ferrari και για την φίρμα, το ατύχημα του Μαρκήσιου του Πορταγκό, έβαλε ταφόπλακα στον εμβληματικό αγώνα του Mille Miglia και λίγο έλειψε να οδηγήσει και σε ναυάγιο της ίδιας της Ferrari. H εκρηκτική κατάσταση εντάθηκε από την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης του Commendatore και όλα αυτά έρχονται στις οθόνες μας. 

Related posts

X-Trail με ερπύστριες από την ίδια τη Nissan για καλό σκοπό (video)

timesadmin

Το νέο τεύχος του TopGear στα περίπτερα

timesadmin

Νέο κινεζικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο ξεπούλησε σε 48 ώρες

James Rollner

Volkswagen Golf GTI Clubsport: Πρώτη γεύση απο το ισχυρότερο Golf

protothema.gr

Αυτό το Skoda Kodiaq είναι διαφορετικό αλλά δεν το δείχνει

timesadmin

H απάντηση της Toyota Ελλάς για το θέμα ασφάλειας σε Corolla και Yaris Cross

timesadmin