Τέσσερις-ταινίες-και-τρεις-σειρές-για-να-δεις-μέσα-στο-ΣουΚου
ΣΙΝΕΜΑ

Τέσσερις ταινίες και τρεις σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου

Τέσσερις ταινίες και τρεις σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου

Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει δυναμικά με αρκετές νέες ταινίες και σειρές τόσο στις κινηματογραφικές αίθουσες, όσο και μέσα από τις streaming πλατφόρμες. Περιεχόμενο που ξεχωρίζει και θα μας κάνουν να περάσουμε ένα ξέγνοιαστο ΣουΚου είτε από την άνεση του καναπέ μας, είτε σε κάποια σκοτεινή αίθουσα, είτε σε κάποιο θερινό. Από το πολυαναμενόμενο της κλασσικής ταινίας του Tim Burton «Beetlejuice», ένα αντρεπτικό slasher, μέχρι μία μίνι σειρά με την Nicole Kidman και μία εξαιρετική νέα κωμική σειρά.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις ταινίες και τις σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Beetlejuice Beetlejuice

Ο Tim Burton επιστρέφει στον κόσμο του “Σκαθαροζούμι” μαζί με τον Michael Keaton και την Winona Ryder, ενώ φέρνει και νέο αίμα στο πρόσωπο της Jenna Ortega. Ύστερα από μια απώλεια, η οικογένεια Ντιτζ επιστρέφει στο στοιχειωμένο σπίτι από όπου ξεκίνησε η υπαρξιακή οδύσσειά της, μόνο για να αντιμετωπίσει μια νέα ανυπέρβλητη πρόκληση του δαιμόνιου Σκαθαροζούμη. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας και αποτελεί μία διασκεδαστική δόση νοσταλγίας και μία ευχάριστη επίσκεψη σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα.

Strange Darling

Ένα διαφορετικό και ανατρεπτικό slasher έφτασε στις ελληνικές αίθουσες. Οι φίλοι του τρόμου -και όχι μόνο αυτοί- αξίζει να κάνουν αυτό το ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο που δημιούργησε ο JT Mollner. Το ραντεβού ενός ζευγαριού για ευκαιριακό σεξ καταλήγει σε ανελέητο ανθρωποκυνηγητό, όταν αποδεικνύεται πως αποτελεί μέρος ενός δολοφονικού σχεδίου.

Υπόθεση Γκολντμάν

Ένα από τα πιο αγωνιώδη δικαστικά δράματα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια θα σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από την οθόνη. Η ταινία ακολουθεί μια διχαστική υπόθεση και καταφέρνει να γίνει ένα εθιστικό δικαστικό δράμα με στοιχεία θρίλερ που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον.

Ο Κόμης Μόντε Κρίστο

Μασσαλία, 1815. Ο νεαρός ναύκληρος Έντμοντ Νταντές προβιβάζεται σε καπετάνιο και έτσι μπορεί πλέον να παντρευτεί την αγαπημένη του Μερσεντές. Θα πέσει όμως θύμα επαγγελματικής και ερωτικής αντιζηλίας, καταλήγοντας φυλακισμένος, χωρίς δίκη, σε ένα νησί απ’ όπου είναι αδύνατον να δραπετεύσει. Η Γαλλία φέρνει ένα ακόμα κλασικό μυθιστόρημα στην μεγάλη οθόνη μετά την μεταφορά σε δύο κομμάτια των “Τριών Σωματοφυλάκων”. Δεν δείχνει κάτι τελείως φρέσκο η ταινία, αλλά είναι μία fun περιπέτεια για ένα χαλαρό βράδυ σε κάποιο θερινό.

Σειρές

The Perfect Couple

Η Δανή σκηνοθέτης, Susanne Bier, αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία στη νέα μίνι σειρά του Netflix με πρωταγωνίστρια την Nicole Kidman και ένα δυνατό καστ. Η ταινία ακολουθεί μία νεαρή κοπέλα που ετοιμάζεται να παντρευτεί ένα από τα παιδιά μίας πολύ πλούσιας οικογένειας, όταν στο πάρτι του γάμου, η κουμπάρα και φίλης της, βρίσκεται νεκρή. Η σειρά έξι επεισοδίων προσπαθεί να βρει το ανθρώπινο δράμα μέσα σε στοιχεία μαύρης κωμωδίας, σασπένς και ανατροπών, αλλά δεν καταφέρνει να ξεπεράσει αρκετά κλισέ του είδους.

Slow Horses Season 4

Ο Gary Oldman πρωταγωνιστεί ως Τζάκσον Λαμπ, αρχηγός μιας ομάδας πρακτόρων της MI5 που υποβιβάστηκαν σε υπηρεσία γραφείου. Η ομάδα βρίσκεται σε μια ατελείωτη προσπάθεια για να αποδείξουν τι αξίζουν. Η σειρά του Apple TV+ είναι εξαιρετική και δεν έχει κερδίσει άδικα δυνατές κριτικές, αλλά και ένα σωρό βραβεία. Αξίζει φουλ τον χρόνο σου!

The English Teacher

Μία κωμωδία που δεν πρέπει να χάσεις και είναι διαθέσιμη με τα δύο πρώτα επεισόδιά της στο Disney+. Ακολουθεί τον Έβαν Μαρκέζ, ο οποίος ψάχνει απάντηση στο ερώτημα του αν κάποιος μπορεί να είναι ο εαυτός του στη δουλειά. Μία αναπάντεχη έκπληξη της χρονιάς!

Δες ακόμα:

  • Τι θα γίνει με το σίκουελ του «It Ends With Us»;
  • «Πόλεμος» ΥΠΠΟ και… ελληνικού σινεμά – Τι συμβαίνει με την ταινία που θα μας εκπροσωπήσει στα Όσκαρ;

Ακολούθησε το neolaia.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

SEMINARS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS – ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

21-08-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  

  

  

  

  

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..

Related posts

Καταδικάστηκε σε 4 ημέρες: Η ταινία με τη 2η χειρότερη βαθμολογία, 56 εκατ. δολάρια μείον και «κηλιδώνει» τον πρωταγωνιστή

wamdiness

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε από 29/2 έως και 6/3/2024

timesadmin

Σινεμά: Πορεία προς τη Ρώμη , (Τhe March on Rome )

timesadmin

«CreativeGreece»: Ανησυχία σε σκηνοθέτες και παραγωγούς προκαλεί το νομοσχέδιο για σινεμά και τηλεόραση

timesadmin

Οι ταινίες της εβδομάδας (25-31/1): Μια παράδοξη σχέση στα «Παιδιά του Χειμώνα» και η Πενέλοπε Κρουζ που πατάει γκάζι στη «Ferrari»!

timesadmin

Τρεις ταινίες και πέντε σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου

timesadmin