Τέσσερις-ταινίες-και-τρεις-σειρές-για-να-απολαύσεις-μέσα-στο-ΣουΚου
ΣΙΝΕΜΑ

Τέσσερις ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου

Τέσσερις ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου

Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ο Αύγουστος με μία αρκετά ήσυχη κινηματογραφική εβδομάδα, ένω τηλεοπτικά έχουμε κάποια πραγματάκια που θα μας κρατήσουν το ενδιαφέρον, αλλά και την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου. Αυτή η εβδομάδα έχει μερικές ταινίες και σειρές που ξεχωρίζουν και θα μας κάνουν να περάσουμε ένα ξέγνοιαστο ΣουΚου, αν δεν έχουμε πάει ακόμα διακοπές. Από την ένα νεανικό δράμα μυστηρίου που έκανε την πρεμιέρα του στο Netflix, ένα αστικό road movie με ένα all-star καστ και την επιστροφή ενός αγαπημένου animation.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις ταινίες και τις σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Μόνοι στη Νέα Υόρκη

Μια γυναίκα προσγειώνεται στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και καλεί ταξί για την πόλη. Η διαδρομή, ωστόσο, παίρνει απροσδόκητα υπαρξιακές τροπές εξαιτίας του μυστηριώδους όσο και εμβριθούς οδηγού που της πιάνει την κουβέντα. Ένα περίεργο αστικό road movie με την Dakota Johnson και τον Sean Penn που δεν είναι ξεκάθαρο ποιες είναι οι προθέσεις του. Ωστόσο, είναι μία καλή ευκαιρία για ένα χαλαρό βράδυ σε κάποιο θερινό.

Doraemon the Movie: Nobita’s Earth Symphony

Μία ακόμα ταινία anime κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η νέα ταινία είναι για όλη την οικογένεια και συνδυάζει την επιστημονική φαντασία με το anime για να μιλήσει μέσα από την περιπέτεια, το χιούμορ και τη φαντασία για διάφορα κοινωνικά μηνύματα. Θέλοντας να αποφύγει τα σχολικά μαθήματα μουσικής, ο δεκάχρονος Νομπίτα εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του μαγικού ημερολογίου του Ντάρεμον και γλιτώνει την «αγγαρεία». Η παρέμβασή του, όμως, θα αφήσει τη Γη χωρίς μουσική για μια μέρα, δημιουργώντας μια διαστημική απειλή που μπορεί να την καταστρέψει.

Rebel Moon Director’s Cut

Το Netflix φέρνει το πλήρες όραμα του Zack Snyder στην πλατφόρμα του. Ο γνωστός σκηνοθέτης είχε κυκλοφορήσει τους προηγούμενους μήνες δύο ταινίες στην πλατφόρμα προσπαθώντας να δημιουργήσει το δικό του franchise. Οι ταινίες δεν καταφέρνουν ακριβώς αυτό που έχει θέσει ως στόχο θυμίζοντας σε πολλά σημεία άλλα καλύτερα franchise όπως τα “Star Wars” και το πιο πρόσφατο “Dune”. Παρόλα αυτά, αποφάσισαν να προσπαθήσουν ξανά να τονώσουν το ενδιαφέρον του κοινού σε αυτή τη νέα μυθολογία κυκλοφορώντας το Director’s Cut και των δύο ταινιών.

Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie

Η Σάντι και ο Μπομπ Σφουγγαράκης ταξιδεύουν στο Τέξας για το σώσουν από τα μεγαλεπίβολα σχέδια ενός κακοποιού. Η επιτυχημένη και αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων έχει ακόμα μία ταινία που είναι αποκλειστικά διαθέσιμα μέσα από την πλατφόρμα του Netflix και είναι κάτι ευχάριστο για όλη την οικογένεια και, ιδιαίτερα, αν έχεις μικρότερα αδέρφια.

Σειρές

A Good Girl’s Guide To Murder

Η σειρά του BBC είναι διαθέσιμη πλέον παγκοσμίως μέσα από το Netflix. Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Emma Myers, που γνωρίσαμε μέσα από το “Wednesday”, ως μία έφηβη που επιλέγει να ασχοληθεί με μία δολοφονία και εξαφάνιση που θεωρεί πως έχουν ενοχοποιήσει το λάθος άτομο. Η σειρά ακολουθεί τα βήματα των “Pretty Little Liars” και “Veronica Mars” χωρίς όμως να έχει τον χρόνο -διακρεί μόλις έξι επεισόδια- αλλά ούτε το μελοδραματικό στοιχείο αυτών των δύο σειρών. Ωστόσο, είναι το απόλυτο binge του Σαββατοκύριακου.

Cowboy Cartel

Μία σειρά ντοκιμαντέρ που αφορά μία τεράστια επιχείρηση ξεπλύματος χρήματος μέσα από τις υποδρομίες και την επιχείρηση που στήθηκε από το FBI. Ένα αρκετά ενδιαφέρον true crime ντοκιμαντέρ που μπορείς να απολαύσεις μέσα από το Apple TV+.

Unsolved Mysteries Season 4

Η επιτυχημένη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix που επικεντρώνεται σε μυστήρια που δεν έχουν βρει τη λύση τους και αληθινά γεγονότα που έχουν συνταρράξει ολόκληρες κοινωνίες, εεπιστρέφει με ένα ακόμα κύκλο. Για εσένα που λατρεύεις το μυστήριο και το true crime είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις για το ΣουΚου.

Δες ακόμα:

  • Όσα θα δούμε στο Netflix τον Αύγουστο
  • Disney+: Όσα έρχονται στην πλατφόρμα τον Αύγουστο

Ακολούθησε το neolaia.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

SEMINARS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS – ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

24-07-2024

Βι.Πε. Θεσσαλονικης

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

23-07-2024

Χανιωτης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  

  

  

  

  

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..

Related posts

Γιορτή του Πατέρα: 11 ταινίες γεμάτες συγκίνηση, γέλια και δάκρυα

protothema.gr

15 καταπληκτικές επανεκδόσεις που μπορείς ακόμα να δεις στις Νύχτες Πρεμιέρας

95wwvl

‘Ίχνη αιωνιότητας: Θόδωρος Αγγελόπουλος’: Μια ημερίδα για το έργο του σπουδαίου σκηνοθέτη

protothema.gr

Οι ταινίες της εβδομάδας (25-31/1): Μια παράδοξη σχέση στα «Παιδιά του Χειμώνα» και η Πενέλοπε Κρουζ που πατάει γκάζι στη «Ferrari»!

timesadmin

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε από 18 έως και 24 Ιουλίου 2024

James Rollner

Κινηματογραφικό αφιέρωμα για τα 50 χρόνια από την Μεταπολίτευση σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος

wp-needuser