Τέσσερις-ταινίες-και-δύο-σειρές-για-να-απολαύσεις-μέσα-στο-ΣουΚου
ΣΙΝΕΜΑ

Τέσσερις ταινίες και δύο σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου

Τέσσερις ταινίες και δύο σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου

Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το 2024 συνεχίζει την δυναμική επιστροφή της κινηματογραφικής εμπειρίας, αλλά και σημαντικών τηλεοπτικών γεγονότων με μία ακόμα γεμάτη εβδομάδα με ταινίες και σειρές για να μας κρατήσουν συντροφιά αυτό το ΣουΚου. Από την επιστροφή του Γιώργου Λάνθιμου στο weird σινεμά που τον καθιέρωσε, την επιστροφή του George Miller στο δυστοπικό σύμπαν του “Mad Max”, μέχρι μία μίνι σειρά με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις ταινίες και τις σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Ιστορίες Καλοσύνης

Ο Γιώργος Λάνθιμος συνεργάζεται ξανά με τον Ευθύμη Φιλίππου σε μία νέα ταινία που τον βρίσκει να επιστρέφει στις “ρίζες” του. Μετά τα πιο mainstream -όσο mainstream μπορούν να θεωρηθούν οι ταινίες του Έλληνα σκηνοθέτη- “The Favourite” και “Poor Things”, αυτή φαίνεται σαν την ταινία που ήθελε να βγάλει από μέσα του ο δημιουργός. Μία ανθολογία τριών ιστοριών με τους ίδιους ηθοποιούς να υποδύονται διαφορετικούς ρόλους. Μία ωδή πάνω στην ελεύθερη βούληση, την ανάγκη του ανθρώπου να ικανοποιεί τους γύρω του και στην ίδια την περίεργη ύπαρξή μας. Δεν θα αρέσει σε όλους και -σίγουρα- δεν είναι η καλύτερη του σκηνοθέτη, αλλά είναι ένα πείραμα που έχει αρκετά να δώσει.

Furiosa: A Mad Max Saga

Ο George Miller επιστρέφει στον κόσμο του “Mad Max” εννέα χρόνια μετά το εξαιρετικό “Fury Road” για να εμβαθύνει τον χαρακτήρα της Furiosa, που αυτή την φορά υποδύεται τον χαρακτήρα η Anya Taylor-Joy. Σε έναν άνυδρο και άγονο κόσμο, η νεαρή Φουριόσα καλείται να προστατεύσει την πατρίδα της, τον εύφορο Πράσινο Τόπο, αλλά και να επιβιώσει πάση θυσία, όταν ο πολέμαρχος Ντεμέντους την αιχμαλωτίζει προτού κηρύξει πόλεμο στις δυνάμεις του τυράννου Ιμόρταν Τζο. Η ταινία είναι μία από τις καλύτερες ταινίες δράσης της χρονιάς και αξίζει να τη δεις στην μεγαλύτερη αίθουσα με τον καλύτερο ήχο.

Ζωϊκό Βασίλειο

Σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι έχουν αρχίσει ανεξήγητα να μετατρέπονται σε ζώα, ένας πατέρας και ένας γιος παρασύρονται σε μια απρόβλεπτη περιπέτεια επιβίωσης. Μία αλληγορία φαντασίας που θριάμβευσε στο γαλλικά Όσκαρ, κερδίζοντας πέντε. Μπορεί να μην καταφέρνει να κάνει αυτό που θέλει μέχρι τέλους, αλλά αξίζει τον χρόνο σου.

Tarot

Μια ομάδα νεαρών παραβιάζει τον βασικό κανόνα των ταρό -μη χρησιμοποιείς ποτέ την τράπουλα κάποιου άλλου- και απελευθερώνει μια δολοφονική οντότητα που αρχίζει να τους καταδιώκει έναν έναν. Μία χαλαρή ταινία τρόμου που είναι ότι πρέπει για ένα βράδυ στο θερινό. Οι φίλοι του είδους κάτι θα βρουν, αλλά για τους υπόλοιπους δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο.

Σειρές

Eric

Μία βρετανική δραματική σειρά με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch για το Netflix, ο οποίος υποδύεται έναν πατέρα που αναζητά τον γιο του με τη βοήθεια μιας εκδοχής σε φυσικό μέγεθος της κουκλίστικης δημιουργίας του. Η σειρά είναι έξι επεισοδίων και φαίνεται μία αρκετά ενδιαφέρουσα προσθήκη στη βιβλιοθήκη της streaming πλατφόρμας.

The Outlaws Season 3

Επτά παραβάτες του νόμου, που διαφωνούν μεταξύ τους, αναγκάζονται να συνεργαστούν για μία κοινωφελή εργασία και ανακαλύπτουν μια τσάντα με μετρητά, αλλά δεν είναι οι μόνοι που προσπαθούν να την κερδίσουν. Η σειρά του Prime Video είναι μία ευχάριστη δραμεντί στην οποία η κωμωδία υπερισχύει και κερδίζει σαν είδος.

Δες ακόμα:

  • Όλες οι ταινίες που θα δούμε φέτος το καλοκαίρι στα σινεμά
  • Το Χόλιγουντ αντιμέτωπο με μια θερινή «βιβλική καταστροφή»

Ακολούθησε το neolaia.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS – ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  

  

  

  

  

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..

Related posts

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (15-22/5)

timesadmin

Βραδιά θερινού σινεμά στον Άγιο Μάρκο

protothema.gr

8 ερωτήσεις στη Σοφία Κόπολα και την Κέιλι Σπέινι για τη νέα τους ταινία, Priscilla

timesadmin

Οταν ο Χάρι γνώρισε την Σάλι

timesadmin

May December

timesadmin

Η αλήθεια της ‘Σιδερένιας Γροθιάς’ θα σας ρίξει νοκ άουτ

timesadmin