ΣΥΡΙΖΑ:-7-μέλη-της-Πολιτικής-Γραμματείας-καταψήφισαν-την-εισήγηση-Κασσελάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: 7 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας καταψήφισαν την εισήγηση Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: 7 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας καταψήφισαν την εισήγηση Κασσελάκη

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες επτά μέλη καταψήφισαν το κείμενο Εισήγησης του Στέφανου Κασσελάκη για την Κεντρική Επιτροπή.

Πρόκειται για τους Όλγα Γεροβασίλη, Κώστα Ζαχαριάδη, Θανάση Θεοχαρόπουλο, Ζωή Καρκούλια, Κατερίνα Νοτοπούλου, Γιάννη Ραγκούση και Ελένη Συμεωνίδου.

Η κίνηση των συγκεκριμένων στελεχών που βρίσκονται ανάμεσα σε εκείνους που συνυπέγραψαν το κείμενο των «87» προδιαγράφει το κλίμα που θα επικρατήσει στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών από εργαζόμενους της «Αυγής», οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση ενάντια στην αναστολή έκδοσης του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας. Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε μαζί τους, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «mea culpa», ως προς τον τρόπο που έκλεισε το φύλλο.

Related posts

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είναι το χρώμα που με έπεισε, αλλά η στιγμή» – Η πρώτη ανάρτηση για την υποψηφιότητα με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

James Rollner

Αλέξης Τσίπρας: Τα μηνύματα από την Τουρκία μετά την πρόκληση Κασσελάκη – Σε αναβρασμό ο ΣΥΡΙΖΑ

James Rollner

Ελληνική Λύση: Κοροϊδία κατά του ελληνικού λαού οι επιστολές Μητσοτάκη στην φον ντερ Λάιεν

wp-needuser

Μητσοτάκης για Πετρούνια: «Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη – Μας κάνεις υπερήφανους»

wp-needuser

Κασσελάκης για Σπηλιωτόπουλο: Δεν σχολιάζω τα του οίκου μου – Θα πρέπει να με διώξει ο ίδιος ο Μητροπολίτης Κέρκυρας από την Εκκλησία το Πάσχα

protothema.gr

Πανώλη των αιγοπροβάτων: Επιστολή Τσιάρα στην Κομισιόν, ζητά πρόσθετη οικονομική στήριξη για τους κτηνοτρόφους

protothema.gr