Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο συζήτησαν την Κυριακή τις προοπτικές διευθέτησης της σύγκρουσης στην Ουκρανία και τις ρωσο-ουκρανικές συνομιλίες που έχουν οριστεί για τη Δευτέρα στην Τουρκία, όπως ανέφεραν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, σύμφωνα με το υπουργείο Λαβρόφ.
Τα πρακτορεία ανέφεραν επίσης ότι το υπουργείο ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο Ρούμπιο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τους θανάτους που σημειώθηκαν όταν ανατινάχθηκαν δύο γέφυρες σε διαφορετικές ρωσικές περιοχές που συνορεύουν με την Ουκρανία.
Ρώσοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 69 τραυματίστηκαν όταν ανατινάχθηκαν οι δύο γέφυρες.