2.6 C
London
Thursday, March 13, 2025

Συγγνώμη, ήταν η κακιά στιγμή, λέει ο πατέρας του οδηγού της Porsche για το δυστύχημα στα Χανιά

Date:

Related stories

Οργή και πόνος κυριαρχεί στην τοπική κοινωνία των Χανίων μετά το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη και δράστη τον 45χρονο επιχειρηματία ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Δύο μήνες μετά το τροχαίο, ο πατέρας του 45χρονου ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του Παναγιώτη και υποστήριξε πως «ήταν η κακιά στιγμή». 

«Δεν πήρε ο γιος μου φόρα να πάει και να σκοτώσει ένα παιδί. Έτυχε. Ήταν μία κακιά στιγμή. Ένα δευτερόλεπτο. Ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Και μπορεί να μην είχαν συγκρουστεί. Σίγουρα έχουμε ευθύνη. Δεν το συζητάμε. Η ευθύνη βαραίνει τον γιο μας. Άλλη μία φορά συγγνώμη. Δεν ξέρω αν υπάρχει λέξη που θα μπορούσε να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων, που έχασαν το παιδί τους» είπε ο πατέρας του 45χρονου οδηγού στον ΑΝΤ1. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d8egzz2tjz41)

Το τροχαίο στα Χανιά

Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου, όταν ο 45χρονος έπεσε με την Πόρσε πάνω στο αυτοκίνητο του Παναγιώτη στη λεωφόρο Σούδας. Ο νεαρός βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ο 45χρονος συνελήφθη και προφυλακίστηκε ενώ από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε πως είχε δεκάδες ανοιχτές υποθέσεις με το νόμο.

Eίχε καταδικαστεί γιατί οδηγούσε πιωμένος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος είχε καταδικαστεί το 2018 από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων σε φυλάκιση 10 μηνών, με τριετή αναστολή, καθώς κατελήφθη να οδηγεί υπό την επίδραση οινοπνεύματος. Επιπλέον, του είχε επιβληθεί χρηματική ποινή 1.200 ευρώ και του είχαν αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης και οι πινακίδες. Αλλά και το 2002, το ίδιο δικαστήριο του είχε επιβάλλει φυλάκιση 30 ημερών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δύο συλλήψεις

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος που φέρεται να αγαπούσε τα γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα, είχε συλληφθεί δύο φορές. Το 1995 για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και το 2006 για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Υπόδικος για ενδοοικογενειακή βία

Σε διαρκή δικαστική διαμάχη βρίσκεται και με την εν διαστάσει σύζυγό του καθώς εκτός από την διαφωνία που έχουν για την επιμέλεια του παιδιού τους, εκκρεμούν σε βάρος του αυτεπαγγέλτως διωκόμενες ποινικές διώξεις για ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με όσα φέρεται να αναφέρει η ίδια η σύζυγος στην αίτηση που κατέθεσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χανίων και με την οποία ζητούσε να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης τους.

Latest stories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here