LIFESTYLE

Στούντιο 4: Ποια τραγουδίστρια θα κάνει ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή του χρόνου; – Αποκλειστικό

Media

Στούντιο 4: Ποια τραγουδίστρια θα κάνει ποδαρικό στην πρώτη εκπομπή του χρόνου; – Αποκλειστικό

Το «Στούντιο 4» με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο έχει αποδειχθεί το πιο δυνατό χαρτί της ΕΡΤ. Δυνατή αλλά και ανατρεπτική η πρώτη καλεσμένη που διάλεξαν να φιλοξενήσουν την πρώτη εκπομπή του 2024.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Η ενότητα των καλεσμένων αποτελεί την πιο χαρακτηριστική στήλη της εκπομπής αφού οι οικοδεσπότες καταφέρνουν με την αμεσότητα που τους χαρακτηρίζει, να χαλαρώνουν τους καλεσμένους τους και εκείνοι με τη σειρά τους να αποκαλύπτουν στοιχεία για τη ζωή τους που δεν έχουν ξαναπεί δημόσια.

Δεν είναι τυχαίο αυτό που πολύ συχνά ακούγεται ότι στον καναπέ της Νάνσυς και του Θανάση έχουν ειπωθεί οι πιο ωραίες ιστορίες.

Η εκπομπή της Πρωτοχρονιάς είναι η πιο εορταστική εκπομπή του χρόνου. Το δίδυμο της παρουσίασης με την τηλεοπτική -και όχι μόνο ευφυία που το διακρίνει, θα υποδεχθεί μια καλεσμένη -που δεν περίμενα ομολογώ ότι θα την δω στον καναπέ του Στούντιο 4, αλλά αποτελεί από τις πιο ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικές προσωπικότητες.

Στην πρώτη εκπομπή του 2024 η Νάνσυ και ο Θανάσης θα υποδεχθούν την Άντζελα Δημητρίου.

Η μεγάλη τραγουδίστρια –που φέτος έγινε και γιαγιά, με την πραγματικά κινηματογραφική ζωή θα δώσει συνέντευξη στους οικοδεσπότες και μάλιστα πάνω από μια ώρα όπως έμαθα οπότε καταλαβαίνετε πόσα πράγματα θα μάθουμε για την ζωή της.

Η φιλοξενία της Άντζελας Δημητρίου στο “Στούντιο 4” θα περιλαμβάνει και τραγούδι και νομίζω πολλές εκπομπές θα ζηλέψουν την καλεσμένη της Νάνσυς και του Θανάση!

Related posts

Το προξενιό της Ιουλίας: Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας προκαλεί την έκρηξη της Στάσας – Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα

timesadmin

«Nα με λες μαμά»: Η Μαρία Κίτσου στον ρόλο της ζωής της – «Η σειρά αφορά στην παιδική κακοποίηση»

wp-needuser

J2US: Με την Κατερίνα Λιόλιου σε ρόλο – έκπληξη και ανατρεπτικές ερμηνείες από τα ζευγάρια, έρχεται απόψε στις 21:00

protothema.gr

«Aιώνια Υπόγεια Πόλη»: Μπορείτε να δείτε τη νέα σειρά του Netflix χωρίς να έχετε παρακολουθήσει τα πρίκουελ;

timesadmin

Οι πολιτικές εφημερίδες 2/3/2024

timesadmin

Μελέτη για Λιάγκα: «Μόνο οι ηθοποιοί το κάνουν αυτό το πράγμα»

timesadmin