LIFESTYLE

Στον αέρα το «Secret song» – Δυσκολίες στην επαναφορά του σόου με την Ναταλία Γερμανού

Media

Ναταλία Γερμανού Secret Song

Σε σταυρόλεξο για γερούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση της συνέχειας του «Secret song» στον Alpha. Το λαμπερό σόου, με παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού, βγήκε στον αέρα για μόλις δύο επεισόδια, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις, και έκτοτε το κανάλι αναζητεί τρόπους για να ξεκινήσει εκ νέου τα γυρίσματα για άλλα έξι επεισόδια.

Το θέμα περιπλέκεται, καθώς, σύμφωνα με την Realnews, ακόμα δεν έχει βγει «λευκός καπνός» ούτε για το «Just the 2 of us» με τον Νίκο Κοκλώνη, που «μοιραζόταν» το ίδιο πλατό με το «Secret song» και διευκόλυνε τα γυρίσματα της μεγάλης παραγωγής.

Μια επιπλέον δυσκολία που προκύπτει αφορά το κομμάτι της εύρεσης καλεσμένων, καθώς για κάθε επεισόδιο απαιτείται η συμμετοχή δεκάδων προσώπων, προκειμένου να «στηθούν» έξι με οκτώ stories. Η δυσκολία αυτή αναδεικνύει το ρίσκο για όποια εταιρεία παραγωγής αναλάβει να φέρει σε πέρας τη συνέχεια του σόου. Με βάση καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας και αυτά τα δεδομένα, δεν έχει βρεθεί κάποιος να εγγυηθεί στον Alpha ότι θα μπορέσει να υλοποιήσει και τα έξι επεισόδια, με αποτέλεσμα το σόου να βρίσκεται στον αέρα.

Related posts

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Μίλτο Μακρίδη! Δες πώς είναι σήμερα

timesadmin

Σασμός: Η Μαρίνα οδηγείται σε μία ακραία απόφαση! Απόψε στις 21:00

timesadmin

Στέλιος Ρόκκος: Επιστρέφει στο κέντρο που τραγουδάει, μετά τον πνιγμό του αδερφού του

timesadmin

Τάσος Ιορδανίδης: Η αποκάλυψη μετά την απώλεια 30 κιλών – «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»

wp-needuser

Γιώργος Καπουτζίδης στον ΑΝΤ1: «Θα ήθελα πολύ οι “Σέρρες” να γίνουν χρήσιμες και επιδραστικές και στην Ευρώπη

timesadmin

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Πότε επιστρέφει στο Mega με το «Maestro»;

protothema.gr