Στην-Ελλάδα-το-νέο-toyota-land-cruiser-πόσο-κοστίζει
AYTOKINHTO

Στην Ελλάδα το νέο Toyota Land Cruiser-πόσο κοστίζει

Η ιστορία των τετρακίνητων οχημάτων εκτός δρόμου της Toyota ξεκινά το 1951 με την παρουσίαση του μοντέλου BJ που κατάφερε να ανέβει σε ένα απομακρυσμένο σημείο ψηλά στο όρος Φούτζι.

Τρία χρόνια αργότερα, η σειρά BJ μετονομάστηκε σε Land Cruiser και συνεχίζει να κυκλοφορεί μέχρι σήμερα 72 χρόνια μετά. Και τώρα το νέο Toyota Land Cruiser ήρθε και στην Ελλάδα. 

Η σειρά Land Cruiser έχει συνδέσει το όνομα της Toyota με την δράση και την περιπέτεια σε απαιτητικά τερέν. Συνολικά, έχουν πουληθεί περίπου 11,3 εκατ. Land Cruiser σε περισσότερες από 170 χώρες ανά τον κόσμο.

Τα νέα Land Cruiser βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα GA-F με τη προηγούμενη σειρά 300 και εφοδιάζονται με ότι πιο πρόσφατο έχει να επιδείξει η Toyota σε επίπεδο τεχνολογίας και συστημάτων ασφάλειας. Το αμάξωμα είναι κατά 30% πιο άκαμπτο σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Η εξέλιξη των ειδών φέρνει στο προσκήνιο την βελτιωμένη άρθρωση των τροχών και την επαναρύθμιση της ανάρτησης με γνώμονα τα off road χαρακτηριστικά της σειράς.

Toyota Land Cruiser 2024

Στις αναβαθμίσεις συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων στοιχεία όπως το σύστημα διεύθυνσης -έχει για πρώτη φορά ηλεκτρική υποβοήθηση- με καλύτερη αίσθηση από το τιμόνι και μεγαλύτερη ευελιξία στις χαμηλές ταχύτητες αλλά και της βελτίωσης των συστημάτων Multi-Terrain Monitor και Multi-Terrain Select στη χρήση off road.

Διαβάστε την συνέχεια στο topgeargreece.gr

Related posts

Η διαφήμιση του νέου Citroen e-C3 φέρνει την επανάσταση (video)

wp-needuser

H Red Bull RΒ18 του ενός μέτρου και οι απίστευτες λεπτομέρειές της

timesadmin

Διαθέσιμη στην Ελλάδα η νέα Ford Mustang-δείτε τις τιμές της

timesadmin

Toyota: Τελειώνει η πιο σημαντική χορηγία στην ιστορία της

wp-needuser

F1 GP Μαϊάμι: Ο Norris “πέταξε” στην πρώτη νίκη της καριέρας του

protothema.gr

Δείτε τις ξεχωριστές διαφημίσεις αυτοκινήτων του φετινού Super Bowl

timesadmin