Στην-Ελλάδα-το-νέο-scooter-daytona-ares-125-gt-τιμή-κάτω-από-3.000-ευρώ
AYTOKINHTO

Στην Ελλάδα το νέο scooter Daytona ARES 125 GT-τιμή κάτω από 3.000 ευρώ

H εταιρεία Γκοργκόλης ΑΕ, εισαγωγέας των scooter Daytona στην ελληνική αγορά, κυκλοφόρησε το κορυφαίο μοντέλο της στα 125 κ.εκ. με στοιχεία πολυτέλειας και τεχνικά χαρακτηριστικά μοντέλου μεγαλύτερης κατηγορίας.

Top Gear TEAM

Daytona ARES 125 GT

Το νέο Daytona ARES 125 GT αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας στα scooter 125 κ.εκ. που υπάγονται στην κατηγορία A1 και οδηγούνται με δίπλωμα αυτοκινήτου. Όλα πάνω στο νέο μοντέλο καταμαρτυρούν την προσπάθεια της εταιρείας να παρουσιάσει ένα άνετο και πολυτελές scooter για αστική χρήση με κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού.

Μεταξύ άλλων, το ARES 125 GT προσφέρει μια άνετη και ανατομική σέλα για δύο άτομα ανεξαρτήτου σωματότυπου που διαθέτει αμορτισέρ αερίου.

Κάτω από το κάθισμα υπάρχει ένας ευρύχωρος και φωτιζόμενος αποθηκευτικός χώρος που χωρά ένα full-face κράνος και άλλα μικροαντικείμενα.

Daytona ARES 125 GT

Στο εσωτερικό τμήμα της ποδιάς υπάρχει πτυσσόμενος γάντζος και ντουλαπάκι που διαθέτει διπλή θύρα USB για φόρτιση smartphone και ηλεκτρονικών συσκευών και ενσωματωμένα Bluetooth ηχεία. Από την άλλη, στο πίσω μέρος υπάρχει μια μεγάλη μεγάλη σχάρα με ενσωματωμένες χειρολαβές συνεπιβάτη που έχει πρόβλεψη για Top Case.

Daytona ARES 125 GT

Στα θετικά της πρότασης ARES 125 GT συγκαταλέγεται και το σύστημα keyless που διαθέτει ενσωματωμένο συναγερμό με επιπλέον ηχητική προειδοποίηση σε περίπτωση που παραβιαστεί η σέλα.

Daytona ARES 125 GT

Ο κινητήρας είναι υγρόψυκτος στα 125 κ.εκ. με ηλεκτρονικό ψεκασμό και είναι καταξιωμένος και από άλλα μοντέλα της εταιρείας στους τομείς της χαμηλής κατανάλωσης και της αξιοπιστίας. Η απόδοση φθάνει τους 11 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. ενώ η ροπή βρίσκεται στα 10,1 Nm παραγόμενη στις 6.000 σ.α.λ.

Σύμφωνα με το πρότυπο μέτρησης WMTC3, το νέο μοντέλο της Daytona καταναλώνει 2,7 λίτρα ανά 100 χλμ. όπου σε συνδυασμό με το απροσδόκητα μεγάλο ρεζερβουάρ των 12 λίτρων επιτυγχάνει αυτονομία άνω των 440 χλμ. ανά γέμισμα.

Daytona ARES 125 GT

Το ύψος της σέλας βρίσκεται στα 770 χιλ. ενώ το απόβαρο της κατασκευής πλησιάζει τα 160 κιλά. Κατά τα λοιπά υπάρχουν δίσκοι μπροστά και πίσω που διαθέτουν τεχνολογία συνδυαζόμενης πέδησης και δύο αμορτισέρ πίσω. Τέλος, οι τροχοί είναι 14 ιντσών μπροστά και 13 ιντσών πίσω με φαρδιά ελαστικά (120/80 μπροστά και 130/70 πίσω).

Το νέο Daytona ARES 125 GT διατίθεται σε δύο χρωματισμούς: ματ πράσινο και ματ ανθρακί με την τιμή διάθεσης να προσδιορίζεται στα 2.895 ευρώ (πλέον εξόδων ταξινόμησης).

Related posts

Η στιγμή που η μοναδική Ferrari KC23 μπαίνει στην πίστα (video)

timesadmin

F1: Τι είπε ο Hamilton για τον αποκλεισμό του Russell

James Rollner

F1 GP Βελγίου Κατατακτήριες: Pole o Leclerc-που ξεκινά ο Verstappen

protothema.gr

Γιατί η Hyundai δηλώνει αντίθετη στη μάχη ιπποδύναμης των ηλεκτρικών

timesadmin

Cupra Terramar: Πώς σχεδιάζεις ένα ελκυστικό σπορ SUV

James Rollner

Video: Είναι αυτό το ηλεκτρικό Lexus LFA;

protothema.gr