AYTOKINHTO

Στην Ελλάδα οι εκδόσεις Tributo Italiano της Alfa Romeo-δείτε τις τιμές

H Alfa Romeo προσέθεσε σε όλες τις σειρές μοντέλων της τις νέες εκδόσεις Tributo Italiano με σπορ στοιχεία εμφάνισης και εξοπλισμού που βρίσκονται ένα σκαλοπάτι κάτω από τις κορυφαίες εκδόσεις Quadrifoglio.

Top Gear TEAM

Alfa Romeo Tributo Italiano

Πρεμιέρα για τις νέες εκδόσεις Tributo Italiano στην Alfa Romeo που είναι διαθέσιμες προς παραγγελία και στην ελληνική αγορά για τις σειρές μοντέλων Tonale, Giulia και Stelvio.

Τα συγκεκριμένα πακέτα εξοπλισμού έχουν σπορτίβ προσανατολισμού και στοιχειοθετούν τις κορυφαίες επιλογές κάτω από τις εκδόσεις Quadrifoglio των Giulia και Stelvio των 520 ίππων.

Alfa Romeo Tonale Tributo Italiano

Alfa Romeo Tonale Tributo Italiano

Οι νέες εκδόσεις υιοθετούν χαρακτηριστικές πινελιές που διαφοροποιούν την εικόνα τους από τις επίσης σπορτίβ εκδόσεις Veloce όπως για παράδειγμα οι ειδικές ζάντες – 19 ιντσών για την Giulia, 20 ιντσών για την Tonale και 21ιντσών για την Stelvio – οι δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, το ηχοσύστημα Harman/Kardon Sound Theatre, το βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος body kit, τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ (για Giulia και Stelvio) και διάφορα άλλα στοιχεία ανάλογα με το μοντέλο.

Alfa Romeo Tributo Italiano

Οι Tributo Italiano ξεκινούν από τα 52.250 ευρώ για την Tonale με τον ήπια υβριδικό κινητήρα των 160 ίππων, από τα 68.500 ευρώ για την τετρακίνητη Giulia και από τα 75.500 ευρώ για την Stelvio.

Πέραν αυτών των εκδόσεων, ο ανανεωμένος τιμοκατάλογος της Alfa Romeo φέρνει στο προσκήνιο κρύβει και μια άλλη διαφοροποίηση που αφορά αποκλειστικά την σειρά Tonale.

Πλέον, το επίπεδο εξοπλισμού Veloce συνδυάζεται με όλους τους διαθέσιμους κινητήρες της, κάτι που σημαίνει το ήπια υβριδικό σύστημα των 130 ή 160 ίππων, τον diesel στα 1,6 λίτρα με τους 130 ίππους και το κορυφαίο plug-in υβριδικό σύστημα με τους 280 ίππους και την τετρακίνηση.

Related posts

Σκληρή απάντηση Κίνας για τους δασμούς ηλεκτρικών από ΕΕ και ΗΠΑ

wp-needuser

Video: Δες τη διαδικασία ανακύκλωσης μια μπαταρίας EV

timesadmin

Aπίστευτα φρένα της Brembo για την συναρπαστική Bugatti Bolide (εικόνες)

timesadmin

Video: Διαφήμιση Fiat 500e με πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη τον Spike Lee

protothema.gr

F1 GP Μ. Βρετανίας: Νίκη ρεκόρ για Hamilton και πανηγυρισμοί μικρού παιδιού

timesadmin

Τα 5 πιο γρήγορα αυτοκίνητα που υπάρχουν

protothema.gr