ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπηλιωτόπουλος για αποκλεισμό Κασσελάκη: Είναι τρελό, αν δεν επιτρέπουν στον κόσμο την επιδοκιμασία ή την αποδοκιμασία, μήπως φοβούνται;

«Είναι τρελό αυτό που συνέβη, ξεφεύγει κάθε λογικής ερμηνείας» σχολίασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη από τη διαδικασία εκλογής προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναρωτήθηκε, μάλιστα, «εάν δεν επιτρέπεις στον κόσμο είτε την επιδοκιμασία είτε την αποδοκιμασία, μήπως τον φοβάσαι;»


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4x12nqvaq89)

«Δεν έχει ζήσει καμία δημοκρατική χώρα κάτι σαν τον αποκλεισμό Κασσελάκη. Πώς είναι δυνατόν το 2024 σε μια δημοκραιτκή χώρα ξαφνικά ένας πρώην πρόεδρος να αποκλείεται από τη συμμετοχή σε μια εσωκομματική διαδικασία; Αν δεν τα πήγε καλά ο κ. Κασσελάκης θα τον καταψηφίσουν, τι σχέση έχει αυτό με τον αποκλεισμό κάθε υποψηφιότητας» πρόσθεσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ποιοι είναι αυτοι που θα υποκαταστήσουν τους χιλιάδες ψηφοφόρους που επέλεξαν τον κ. Κασσελάκη; Δεν υπάρχουν κάποιοι που έχουν εκ των προτέρων το δικαίωμα έκφρασης βούλησης της πλειοψηφίας των μελών ενός κόμματος» πρόσθεσε.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4x1ax0bm5bd)

Αφού παρατήρησε, δε, ότι «όλα έγιναν από μια σκληρή κομματική γραφειοκρατία», στη συνέχεια είπε για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ «δεν ξέρω αν πάμε σε καταστάσεις συγκρουσιακές που θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο, αλλά υπάρχει σίγουρα ψυχικό ρήγμα. Ο κ. Κασσελάκης εξελέγη δημοκρατικά και έχει κάθε δικαιώμα να ζητήσει επανεβεβαίωση της λαϊκής εντολής στο πρόσωπό του».

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ρύθμιση με σοβαρές αλλαγές για την εκτός σχεδίου δόμηση: Βγαίνει η δουλεία διόδου από το σχέδιο της κυβέρνησης

Έλαμψε η Ανθή Φακιδάρη στην πασαρέλα της Victoria’s Secret – Δείτε βίντεο με τον πρώτο «άγγελο» από την Ελλάδα

Η εκπληκτική μεταμόρφωσή του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη για την θεατρική παράσταση «Η Φάλαινα» – Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Εθελοντική θητεία για τις γυναίκες στις Ένοπλες Δυνάμεις

timesadmin

Αλέξης Τσίπρας – «Καρφί» για Κασσελάκη: Η νέα γενιά θέλει ουσία, όχι εικόνα – Ποιοι πήγαν στη βράβευση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

timesadmin

Η Τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα εύχεται «Καλό Πάσχα»

wp-needuser

ΣΥΡΙΖΑ: Αιχμηρή ανάρτηση Πολάκη για Γεροβασίλη και Ζαχαριάδη – «Ζακετούλα να πάρετε»

protothema.gr

Συνάντηση Χάρη Δούκα με Εκρέμ Ιμάμογλου – «Να επικρατήσουν οι προοδευτικές φωνές κόντρα στον λαϊκισμό και τη μισαλλοδοξία»

James Rollner

Φρέντι Μπελέρης: Συμμετείχε διαδικτυακά στη συνάντηση Ελλήνων Ευρωβουλευτών

protothema.gr