Σπίρτζης:-Ο-Κασσελάκης-τέλειωσε-με-τον-ΣΥΡΙΖΑ-γιατί-δεν-είχε-ποτέ-σχέση-με-την-δημοκρατική-παράταξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης τέλειωσε με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν είχε ποτέ σχέση με την δημοκρατική παράταξη

Ως «μεγάλη απόφαση επαναφοράς της αξιοπρέπειας, της σοβαρότητας και της πολιτικής» χαρακτήρισε την Κυριακή ο Χρήστος Σπίρτζης την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ του Σαββάτου για αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος.

Ερωτηθείς αν η απόφαση ήταν δημοκρατική, ο πρώην υπουργός απάντησε «δεν είναι δημοκρατικό να ψηφίζει το όργανο ενός κόμματος με 300 ανθρώπους που έχουν εκλεγεί από τη βάση;»

«Εδώ ζήσαμε έναν 11μηνο εφιαλτικό στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δσεν ασχολιόταν με την πολιτική αλλά με τον γάμο, την εσωστρέφεια, την προσωπική ζωή του Στεφάνου Κασσελάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε πλέον την πολιτική στο εσωτερικό του» συμπλήρωσε ο κ. Σπίρτζης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «ο Κασσελάκης τέλειωσε με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν είχε σχέση ποτέ με το κόμμα και την δημοκρατική παράταξη».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4uqxpzd9e5t)

Κληθείς να τοποθετηθεί για τα επεισόδια μετά τη λήξη της Κεντρικής Επιτροπής, ο Χρήστος Σπίρτζης έκανε λόγο για «πρακτικές που ξεπερνούν τα όρια των δημοκρατικών κομμάτων και πάνε δεξιότερα της ΝΔ

«Οι χθεσινές παρακμιακές σκηνές που είδαμε είναι η εικόνα του κ. Κασσελάκη, είναι αυτό που είναι όταν σβήνουν τα φώτα της δημοσιοτητας στα όργανα, στους εργαζόμενους, σε όλους. Δεν έχετε ακούσει τίποτα για bullying;» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός

«Πήγε ποτέ κανείς ή υποστηρικτής μας και έβρισε τον Κασσελάκη; Έχει κάνει bullying κανείς από εμάς σε βουλευτή που στηρίζει τον Κασσελάκη; Έβαλε 70 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσουν τη διαγραφή μου και πολλοί από αυτούς ήταν εκεί χθες. Εμείς τελεισαμε χθες με την παραπολιτική και αυτό θα γίνει μέσα απο την πολιτική διαδικασία του συνεδρίου. Δεν μπορεί να έχουμε έναν πρόεδρο που θίγει βασικές αξίες του ΣΥΡΙΖΑ και τη δημοκρατικής παράταξης και το μόνο που τον νοιάζει είναι η εικόνα».

Στο ερώτημα, τέλος, ποιον από τους υποψηφίους προέδρους θα στηρίξει, ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε «θα στηρίξω όποιον παρει καθαρή θέση υπέρ της συμφωνίας και της συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων»

Ειδήσεις σήμερα:

Εντυπωσιακή η νέα δοκιμαστική πτήση του Starship – Έπιασαν τον πύραυλο… στον αέρα κατά την επιστροφή του

Ο Ζερεμί Γκοϊέ είναι το θαύμα της φύσης από τον Καναδά – Σε ηλικία 13 ετών, έχει ύψος 2.21μ. και ετοιμάζεται για το NBA – Δείτε βίντεο

Αποκάλυψη: Η Χαμάς σχεδίαζε χτύπημα α λα 11η Σεπτεμβρίου στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου – Στόχος ουρανοξύστες στο Τελ Αβίβ

Related posts

Κραουνάκης σε Κασσελάκη: Δώσε airbnb εσύ την Κουμουνδούρου να βγάλουμε κάνα μεροκάματο

timesadmin

Γεωργιάδης: Στην ορκωμοσία 35 νέων νοσηλευτών του «Ευαγγελισμού» – «Στόχος τους επόμενους μήνες να έχουμε ένα νέο καλύτερο ΕΣΥ»

protothema.gr

Αντιπυρική περίοδος – Κικίλιας από Σάμο: Πρώτα να προασπίσουμε τις ανθρώπινες ζωές

timesadmin

Ο Ανδρουλάκης απάντησε στον Δούκα: Όποιος έχει φιλοδοξίες, ας δηλώσει υποψηφιότητα για την ηγεσία

timesadmin

Γεραπετρίτης: Η ελληνική υποψηφιότητα για το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα έχει σημαντική υποστήριξη

timesadmin

Άδωνις Γεωργιάδης για τη λίστα γάμου Κασσελάκη: Δεν σκέφτηκε να κάνει το ίδιο για τους απλήρωτους στην «Αυγή»

wp-needuser