Σπίρτζης-για-τον-αποκλεισμό-της-υποψηφιότητας-Κασσελάκη:-«Έπειτα-από-περιπέτεια-11-μηνών-ο-ΣΥΡΙΖΑ-επανέρχεται-στην-πολιτική-ζωή-του-τόπου»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη: «Έπειτα από περιπέτεια 11 μηνών ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στην πολιτική ζωή του τόπου»

πολιτική

Σπίρτζης για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη: «Έπειτα από περιπέτεια 11 μηνών ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στην πολιτική ζωή του τόπου»

«Μετά τη σημερινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος», δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής.

Είπε ακόμη: « Μετά από περιπέτεια 11 μηνών ο ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται στην πολιτική ζωή του τόπου. Τώρα σειρά έχουν ένα “βαρύ” πολιτικό συνέδριο για όλα όσα έχει χτυπήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως και οι πρωτοβουλίες συνεργασίας προς τον υπόλοιπο προοδευτικό κόσμο για να δημιουργηθεί ένας πλειοψηφικός κυβερνητικός πόλος».

Ερωτηθείς εάν η ονομαστική αναφορά στον Στέφανο Κασσελάκη στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής χρειαζόταν την απόλυτη πλειοψηφία του οργάνου, απάντησε αρνητικά, υπογραμμίζοντας πως αφενός πρόκειται για “τροπολογία” και αφετέρου ότι «περιγράφεται καθαρά στο καταστατικό το όπως γίνονται οι ψηφοφορίες εφόσον υπάρχει συντριπτική πλειοψηφία του οργάνου».

Σε σχετική ερώτηση, ξεκαθάρισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν μπορεί να είναι υποψήφιος μετά τη σημερινή απόφαση», ενώ όσον αφορά το ενδεχόμενο να παραπεμφθεί στο Συνέδριο, δήλωσε ότι «δεν γίνεται γιατί η ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 24η Οκτωβρίου, δηλαδή προηγείται του συνεδρίου».

Related posts

Κικίλιας: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στον Όλυμπο

timesadmin

Μαρινάκης για bullying Πολάκη σε συνεργάτιδα του Γεωργιάδη: Έχει χάσει κάθε όριο ευπρέπειας

timesadmin

Βορίδης από Βόλο: Θα ορισθεί η ημερομηνία και ο τόπος συνάντησης του πρωθυπουργού με τους Θεσσαλούς αγρότες

timesadmin

ΣΥΡΙΖΑ: Παραίτηση της Σβίγκου για το πόθεν έσχες Κασσελάκη ζητά και η Τζάκρη

wp-needuser

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Δεν έχει ανακοινώσει ακόμη αν θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη Τύπου

protothema.gr

Σύνοδος Κορυφής: Μοιρασμένη η ΕΕ για την έκδοση ευρωομολόγου για την άμυνα – Ποιοι λένε «ναι» και ποιοι αντιδρούν

protothema.gr