Σπίρτζης-για-Κασσελάκη:-«Δεν-ξέρω-αν-έχει-βρει-πολιτισμικά-κοινά-με-την-Κωνσταντοπούλου-και-τον-Βαρουφάκη-και-δεν-έχει-βρει-με-τον-Ανδρουλάκη»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης για Κασσελάκη: «Δεν ξέρω αν έχει βρει πολιτισμικά κοινά με την Κωνσταντοπούλου και τον Βαρουφάκη και δεν έχει βρει με τον Ανδρουλάκη»

Σπίρτζης για Κασσελάκη: «Δεν ξέρω αν έχει βρει πολιτισμικά κοινά με την Κωνσταντοπούλου και τον Βαρουφάκη και δεν έχει βρει με τον Ανδρουλάκη»

Χρήστος Σπίρτζης

Αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη για τα ανοίγματα που επιχείρησε προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και για την άρνησή του να συνομιλήσει με το ΠΑΣΟΚ, άφησε ο Χρήστος Σπίρτζης στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

«Δεν ξέρω αν ο Κασσελάκης έχει βρει πολιτισμικά κοινά με την Κωνσταντοπούλου και τον Βαρουφάκη και δεν έχει βρει με τον Ανδρουλάκη» σημείωσε ο κ. Σπίρτζης.

Σχολιάζοντας την αποστροφή του δημοσιογράφου ότι η απάντησή του μοιάζει με έμμεση ειρωνεία, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός πρόσθεσε ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου πρέπει να κληθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει ενόρκως ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χρηματίστηκαν για τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Από αυτά που έχει πει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και με τον τρόπο που τα έχει εκφέρει θα έπρεπε να την καλέσουμε να πάει σε έναν εισαγγελέα. Να πάει να καταθέσει ποιοι βουλευτές χρηματίστηκαν και ποιοι επηρεάστηκαν από τον Τραμπ για τη συμφωνία των Πρεσπών» υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης.

Παράλληλα, ο κ. Σπίρτζης κράτησε αποστάσεις και από την άρνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να συνομιλήσει με το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη. «Στο τελευταίο συνέδριο πήραμε την απόφαση να γίνει πολιτική σύγκλιση με όλα τα κόμματα, με όλους τους φορείς… «Προφανώς πρέπει να κουβεντιάσουμε και με το ΠΑΣΟΚ. Ποτέ μην λες ποτέ. Αν δεν πάμε σε τέτοιες λύσεις θα ξεπεραστούν και τα δύο κόμματα και οι ηγεσίες τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Συγχαρητήρια του Δημήτρη Κουτσούμπα για τον Μίλτο Τεντόγλου – «Σύμβολο αγωνιστικότητας»

James Rollner

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Αν ο Κασσελάκης κατέβει στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι νικητής, χωρίς αυτόν θα είχαν 6%-7% στις ευρωεκλογές

timesadmin

Πώς μπορούμε να έχουμε φτηνό ελληνικό ελαιόλαδο κάθε χρόνο

timesadmin

Πολιτική Προστασία: Πέντε σταθμοί βάσης στην Αττική για τις πλημμύρες – Η πρόληψη στο επίκεντρο του νέου νομοσχεδίου

timesadmin

Μητσοτάκης: Το παλάτι του Φιλίππου στις Αιγές αποδεικνύει την διαχρονική ελληνικότητα της Μακεδονίας

timesadmin

Χρήστος Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο

wp-needuser