AYTOKINHTO

Σκάνδαλο Red Bull: Έρευνα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Horner σε υπάλληλο

Κλυδωνισμούς στην υποδειγματική λειτουργία και την κυριαρχική πορεία της Red Bull στην Formula 1 μπορεί να προκαλέσει μια καταγγελία προς το πρόσωπο του Christian Horner για ανάρμοστη συμπεριφορά στο πρόσωπο ενός υπαλλήλου της ομάδας. 

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, η οποία το 2023 κατέκτησε την νίκη στα 21 από τα 22 Grand Prix που διεξήχθησαν, όπως αποκάλυψε η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν κατηγορείται για τη συνολική συμπεριφορά του ή για εκείνην που επικεντρώνεται σε συγκεκριμένο υπάλληλο. 

Ο Christian Horner (πρώτος από αριστερά).

Ωστόσο όπως επιβεβαίωσε η ομάδα στην ολλανδική εφημερίδα ο ιδιοκτήτης της ομάδας και της εταιρείας Oliver Mintzlaff είναι ενήμερος για τα γεγονότα και έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. 

Αυτό σημαίνει πως έχει ξεκινήσει ήδη ανεξάρτητη έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί πως έχει η κατάσταση πάνω σε αυτό το ζήτημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν όσο το θέμα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, ο Horner φέρεται να έχει στείλει άσεμνες φωτογραφίες σε γυναίκα υπάλληλο της Red Bull Racing. 

Διαβάστε την συνέχεια στο topgeargreece.gr

Related posts

Ποια αυτοκίνητα προτίμησαν οι Έλληνες τον Αύγουστο

timesadmin

Επίσημο: Τελικά “χαλαρώνει” το Euro 7-τι αποφάσισε η ΕΕ

timesadmin

Πέντε παγκόσμιες πρεμιέρες για την Stellantis στο Παρίσι

wp-needuser

Πώς λειτουργεί η νέα “έξυπνη” ζώνη ασφαλείας της ZF που προσαρμόζεται στον επιβάτη

timesadmin

Είναι οριστικό: Το NEVS Emily GT θα βγει στην παραγωγή

timesadmin

Τέλος οι κινητήρες diesel για μεγάλη φίρμα αυτοκινήτων

James Rollner