Το Σινέ Φιλοθέη λέει «καλή φάση για gathering», με αφορμή το The Match – Σχολιασμός από Μάκη Παπασημακόπουλο και Γιώργο Λέντζα, πίτσα από το Armando.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΔΟΥΚΑΣ 13 Σεπτεμβρίου , 2026
Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 και στις 22:00, το παιχνίδι παίζεται στη μεγάλη οθόνη. Το Σινέ Φιλοθέη παρουσιάζει το “The Match”, το ντοκιμαντέρ για το ματς, το γκολ και τη στιγμή που έγινε ποδοσφαιρικός μύθος.
Το περίφημο “Χέρι του Θεού”, του Μαραντόνα, επιστρέφει στο πανί. VAR; Ευτυχώς, δεν υπήρχε. Την προβολή προλογίζουν ο Μάκης Παπασημακόπουλος και ο Γιώργος Λέντζας, για να ξαναδούμε το ματς όχι μόνο ως ποδοσφαιρική ιστορία, αλλά ως ένα από τα μεγαλύτερα “what if…” του αθλήματος.

Κι αφού το Σινέ Φιλοθέη βάζει την μπάλα, το Armando Pizzeria βάζει την πίτσα. Και δε μιλάμε απλώς για μια προβολή αλλά μια αφορμή για να μαζευτούμε, να δούμε, να σχολιάσουμε, να φάμε pizza Armando και κυρίως να διαφωνήσουμε, πίνοντας frozen margaritas και μπίρες, για το αν ήταν χέρι.
Info
> “The Match” x Μάκης Παπασημακόπουλος & Γιώργος Λέντζας x Armando Pizzeria
> Δευτέρα 14/9 | 20:00 & 22:00 | Σινέ Φιλοθέη | Ανοιχτό στο κοινό
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook, Tik Tok και το Instagram.
Περισσότερες πληροφορίες
Διαβάστε ακόμα
Τελευταία άρθρα Σινεμά

