Σεργουλόπουλος:-Αυτό-που-προσπαθούσα-να-πω-στον-Σεφερλή-δεν-ήταν-ότι-κάνει-κάτι-λάθος-αλλά-να-ξαναδεί-αυτό-που-κάνει
LIFESTYLE

Σεργουλόπουλος: Αυτό που προσπαθούσα να πω στον Σεφερλή δεν ήταν ότι κάνει κάτι λάθος αλλά να ξαναδεί αυτό που κάνει

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τοποθετήθηκε για την πρόσφατη κόντρα του με τον Μάρκο Σεφερλή που ξεκίνησε από το σατιρικό νούμερο του κωμικού για το Nemo, το non-binary άτομο που κέρδισε τη φετινή Eurovision.

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία αντιπαράθεση με τον κωμικό κι ότι τον έχει συναντήσει στο παρελθόν ορισμένες φορές και μάλιστα τον είχε καλέσει και στην εκπομπή του.

Αρχικά, είπε: «Στο θέατρο δεν τον έχω δει ποτέ, αλλά έχω δει πολλές παραστάσεις του μαγνητοσκοπημένες. Και τον Μάρκο τον έχω συναντήσει πολλές φορές ιδιωτικά, έχουμε βρεθεί στο αεροδρόμιο με τα παιδιά μας, τον είχα συναντήσει στο Παρίσι μια φορά σε μια παράσταση που έβλεπε και εκείνος».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4q5cjl3ongp)

Έπειτα από σχετική ερώτηση, απάντησε: «Τον έχω καλέσει στην εκπομπή. Δεν είχε έρθει. Δεν ξέρω γιατί. Ήταν στα πρώτα χρόνια που έκανα πρωινό στο MEGA».

Στη συνέχεια, ο Φώτης Σεργουλόπουλος διευκρίνισε ότι δεν στοχοποίησε τόσο τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά περισσότερο το σκεπτικό πίσω από το οποίο κάποιος σατιρίζει ορισμένες κοινωνικές ομάδες. Επιπλέον, υποστήριξε πως το σχόλιό του ότι «το Δελφινάριο δεν είναι Κολοσσαίο που βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους» είχε να κάνει με την αλλαγή των εποχών και κατά συνέπεια των μεθόδων διασκέδασης.

Ειδικότερα, σχολίασε: «Θέλω να στο ξεκαθαρίσω γιατί δεν θέλω να παρεξηγηθεί καθόλου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει αυτή τη δημοφιλία, κάνει αυτό που κάνει. Εγώ αυτό που είπα, δεν ήρθε απέναντί του. Ήταν μία σκέψη μετά από κάποια άρθρα που είχα διαβάσει από ανθρώπους, οι οποίοι θίγονταν βαθιά συναισθηματικά από κάποιον από την αλβανική κοινότητα και από το τελευταίο πρόγραμμα που κάνει σε έναν άνθρωπο non-binary. Αυτό που έθεσα εκείνη τη στιγμή ήταν ότι δεν θα έπρεπε να το ξαναδούμε; Αυτό που είπα για τη ρωμαϊκή εποχή ότι δεν είναι τα λιοντάρια για να τρώνε τους ανθρώπους, αναφέρθηκα στο ότι οι κοινωνίες εξελίσσονται. Παλιότερα τότε ναι ο άνθρωπος διασκέδαζε πηγαίνοντας σε μια αρένα και βλέποντας να κατακρεουργούνται άνθρωποι. Αυτό τους ευχαριστούσε και πριν από κάποια χρόνια ένας άνθρωπος μπορούσε να σατιρίσει κάποιες κοινότητες ανθρώπων. Όταν αυτοί αρχίζουν και λένε ότι τους ενοχλεί, είναι σαν να έρχεται ένας συγγενής σου στο σπίτι και να σου λέει: “Ρε χοντρέ πάλι τρως; Φά’ το όλο. Έλα να σε δω να το τρως”. Κάποια στιγμή μπορεί να του πεις να μην το ξανακάνει».

Επίσης, αναφέρθηκε στην απάντηση του κωμικού που ανέσυρε παλιό βίντεο που ο Φώτης Σεργουλόπουλος σατίριζε τον Χρήστο Σαντικάι και τους Κύπριους:

«Όταν ο άλλος λέει ότι εγώ έχω μάθει κι είναι δικαίωμά μου να σε σατιρίζω διότι εσύ είσαι χοντρός και γιατί σαν χοντρός που είσαι, εγώ μπορώ να σκάω πλάκα, γιατί να μην το κάνω; Αυτό προσπαθούσα να πω όχι για να του πω ότι κάνει κάτι λάθος, αλλά για να το ξαναδεί. Η απάντησή του ήταν η δική μου εμφάνιση πριν 20 χρόνια κάνοντας μια μίμηση και του Χρήστου Σαντικάι και κάποιου Κύπριου, ο οποίος τότε… Θα σου πω για αυτήν την ιστορία. Ήταν πριν 20 χρόνια. Αν με ρωτήσεις, δεν θα το έκανα ξανά τώρα».

Πώς ξεκίνησε η διαμάχη Σεργουλόπουλου – Σεφερλή

Related posts

Nτιόν για τη συνεργασία με τη Στρέιζαντ: Ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν θα είχα το θάρρος να ζητήσω ντουέτο μαζί της

timesadmin

Η Κοκκίνου τα…«έσπασε» με την Θεοδωρίδου! – Οι ατάκες «φωτιά» και το τραγούδι που ζηλεύει η Νατάσα

timesadmin

Ο Σκαραβαίος: “Ο δρόμος στο πουθενά” έρχεται απόψε στις 22:40

James Rollner

Τέτα Καμπουρέλη: Τι απαντά για την παράσταση Γέρμα που παίζεται φέτος σε δύο θέατρα;

timesadmin

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

Κώστας Μαρτάκης: Στα 40 μου βάρυνα λίγο, γι’ αυτό θα κάνω μικρή περιοδεία

timesadmin