ΣΙΝΕΜΑ

Σεμινάριο ‘Acting on Camera’ στο Νέο Ελληνικό Θέατρο

‘Eνα εντατικό και ολοκληρωμένο σεμινάριο υποκριτικής για την κάμερα, σχεδιασμένο από ηθοποιούς, σκηνοθέτες, casting directors και επαγγελματίες του χώρου.

Acting on camera seminar

Το σεμινάριο “Acting on Camera” επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στην Αθήνα, πρακτικότερο και μεγαλύτερο από πότε, από 10 Φεβρουαρίου 2024 έως 28 Απριλίου 2024 (192 ώρες). Μετά από τρεις επιτυχημένους κύκλους και την συνεργασία του με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ, ανανεώνεται εστιάζοντας ακόμα περισσότερο στην πρακτική άσκηση μπροστά στη κάμερα, με 2 πρακτικές άσκησης γυρίσματος και 7 masterclass.

Acting on camera seminar

Το AOC δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει το σχετικό κενό που υπάρχει στις υπάρχουσες εγχώριες εκπαιδευτικές πλατφόρμες σχετικά με την γνώση που λαμβάνουν οι ηθοποιοί και επαγγελματίες των ερμηνευτικών τεχνών για την υποκριτική μπροστά στην κάμερα. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στο να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες γνώση και εξοικείωση μέσω της πρακτικής με την υποκριτική απέναντι στην κάμερα, και να αναλογιστούν/κατανοήσουν τις διαφορές και τις ομοιότητες με την υποκριτική στο θέατρο.

Acting on Camera

Κάθε Σάββατο και Κυριακή από 10 π.μ. έως 6 μ.μ. | Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μέχρι 5 Φεβρουαρίου με κατάθεση βιογραφικού | Κόστος Συμμετοχής: 850 € + ΦΠΑ

Περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Άγγελος Φραντζής επιμελείται το

Related posts

Cinobo: Γιορτή του γαλλόφωνου σινεμά και 26 πρεμιέρες τον Ιανουάριο

timesadmin

Από το Champions League στο Σινεμά

James Rollner

Chania Film Festival: Σινεμά Κάτω Από Τ΄Αστέρια – Προτάσεις για ένα δεκαήμερο μόνο Θερινό!

wp-needuser

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μάς συστήνεται ως ο ‘Κασκαντέρ’

protothema.gr

Σφίγγεται το στομάχι σου, ενοχλείσαι με το φινάλε: Την ταινία αυτή πρέπει να την δουν όλοι – Με την σπουδαιότερη Βρετανή ηθοποιό της εποχής μας

wp-needuser

Κάννες 2024: Το καλύτερο ήρθε στο φινάλε – Η ταινία που πήρε χειροκρότημα-ρεκόρ και έγινε φαβορί για Χρυσό Φοίνικα

timesadmin