«Σασμός»:-Οριστική-αυλαία-για-τη-σειρά-του-alpha-με…-happy-end-–-Όσα-έγιναν-στο-τελευταίο-επεισόδιο-–-ΒΙΝΤΕΟ
LIFESTYLE

«Σασμός»: Οριστική αυλαία για τη σειρά του Alpha με… happy end – Όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο – ΒΙΝΤΕΟ

Media

«Σασμός»: Οριστική αυλαία για τη σειρά του Alpha με… happy end – Όσα έγιναν στο τελευταίο επεισόδιο – ΒΙΝΤΕΟ

Η σειρά που μαζί με τις «Άγριες Μέλισσες» του ANT1 άνοιξε τον «χορό» της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση έριξε οριστική αυλαία το βράδυ της Δευτέρας. Ο «Σασμός» είπε «αντίο» στο τηλεοπτικό κοινό έπειτα από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Στο διπλό αυτό επεισόδιο, παρακολουθήσαμε ένα παραδοσιακό κρητικό γλέντι να στήνεται λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε, με αφορμή τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρούς. Ο γάμος αυτός πραγματοποιήθηκε… τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Μαθιού, φέρνοντας χαρά σε όλους τους χαρακτήρες της σειράς.

Πριν από τον γάμο, η Αργυρώ, την οποία υποδύεται με μαεστρία η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, γεμίζοντας ενθουσιασμό το σπίτι της. Η θετική εξέλιξη του τεστ εγκυμοσύνης γέμισε με ευτυχία τους οικείους της.

Λίγα λεπτά πριν από την οριστική αυλαία, όλοι οι χαρακτήρες βρέθηκαν στην εκκλησία για να παρακολουθήσουν τη χαρμόσυνη στιγμή του πρωταγωνιστικού ζευγαριού.

«Γαμπρέ, σου την παραδίδω. να την προσέχεις σαν τα μάτια σου», είπε ο Παύλος παραδίδοντας τη νύφη στον γαμπρό, με τον τελευταίο να δίνει τον λόγο του. Έπειτα από μια σειρά flashback, ο παπάς διέκοψε τη… σκέψη του ζευγαριού για να ξεκινήσει το μυστήριο.

Στη συνέχεια όμως, με την μουσική και τις στιγμές από τους προηγούμενους κύκλους του σίριαλ να εναλλάσσονται διαρκώς και να πλημμυρίζουν ροή του τελευταίου αυτού επεισόδιο, όλοι οι ήρωες γιόρτασαν με την χαρά των δυο παιδιών συνοδεία βεβαίως άφθονου τραγουδιού.

«Πάμε να γλεντήσουμε;» ρώτησε και ο Αστέρης, με χαμόγελο, την Αργυρώ για να δώσει το έναυσμα και για εκείνους.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως το παρών σε αυτό το γλέντι έδωσε μουσικά και ο Γιάννης Κότσιρας ο οποίος και είναι η «φωνή» του Σασμού ερμηνεύοντας το soundrack της καθημερινής σειράς του Alpha. «Αργυρώ και Αστέρη, Αστέρη και Αργυρώ, ξέρω πάρα πολύ καλά πόσα περάσατε για να φτάσετε μέχρι εδώ».

«Θέλω λοιπόν να σας αφιερώσω το επόμενο τραγούδι κι αν γίνεται να ανοίξετε τον χορό» τόνισε ο τραγουδιστής, απευθυνόμενος στο πρωταγωνιστικό δίδυμο, το οποίο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του και ανέβηκε στη σκηνή.

Εκεί όπου έδωσαν δηλαδή τον πρώτο χορό σαν νεόνυμφοι αλλά τον… τελευταίο σαν ήρωες της καθημερινής σειράς του Alpha, Σασμός που ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά από τρία ολόκληρα χρόνια.

Related posts

Dragons Den: Η ενόχληση του Χάρη Βαφειά – «Δεν μπορεί να είστε με τζιν, φανέλα και αθλητικό. Είναι λίγο αγενές»

timesadmin

Μετά τη Φωτιά: Άγριος ξυλοδαρμός του Οδυσσέα με εντολή του… Αλέξανδρου – Τι θα δούμε απόψε

timesadmin

Survivor: Ξέσπασε η Δώρα Νικολή – «Ήταν πολύ αχάριστο αυτό που έγινε» – ΒΙΝΤΕΟ

protothema.gr

Οι οικονομικές εφημερίδες 8/10/2024

timesadmin

Γιώργος Λιάγκας: «Ανοίγουμε και σας περιμένουμε» – Το βίντεο με τους συνεργάτες του πριν από την πρεμιέρα του «Πρωινού»

wp-needuser

Νικηφόρος: Ξεκίνησα την καριέρα μου από ένα πάρτι καραόκε στην Πάτρα

timesadmin