ΣΙΝΕΜΑ

Σαμ Μέντες: Ο σκηνοθέτης θα γυρίσει τέσσερις ταινίες, μία για κάθε μέλος των Beatles

Ο Τζον, ο Πολ, ο Τζορτζ και ο Ρίνγκο θα αποτελέσουν θέμα μιας διαφορετικής επερχόμενης ταινίας μεγάλου μήκους ο καθένας.

Ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες (Sam Mendes) σχεδιάζει να γυρίσει τέσσερις ξεχωριστές ταινίες, μία από τη σκοπιά κάθε μέλους των Beatles, οι οποίες θα διασταυρωθούν για να «αφηγηθούν την εκπληκτική ιστορία της μεγαλύτερης μπάντας στην ιστορία» έως τη διάλυση της το 1970, σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ (Paul McCartney), ο Ρίνγκο Σταρ (Ringo Starr) και οι οικογένειες των αείμνηστων Τζον Λένον (John Lennon) και Τζορτζ Χάρισον (George Harrison) έχουν παραχωρήσει δικαιώματα της ιστορίας ζωής και της μουσικής για τις ταινίες, σύμφωνα με το Variety.

«Είναι τιμή μου που αφηγούμαι την ιστορία της μεγαλύτερης ροκ μπάντας όλων των εποχών και είμαι ενθουσιασμένος που αμφισβητώ την ιδέα του τι συνιστά ένα ταξίδι στον κινηματογράφο» είπε ο Σαμ Μέντες, υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης του φιλμ «American Beauty», του πολεμικού δράματος «1917» και των ταινιών Τζέιμς Μποντ «Skyfall» και «Spectre».

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ!

Πηγή: - – -
Κεντρική φωτογραφία θέματος: Smithsonian Magazine, via Library of Congress

Related posts

Minions 3: Νέα ταινία μετά την επιτυχία του “Despicable Me 4”

timesadmin

Αλλαγή ημερομηνίας στην προβολή του “Αλαντίν” στο Θερινό Σινεμά στο Αμύνταιο

timesadmin

Park your Cinema: Tαινίες με ελεύθερη είσοδο – Το πρόγραμμα των προβολών για τον Ιούνιο

timesadmin

Γουόνκα (μεταγλωττισμένη)

timesadmin

Θερινό σινεμά απόψε Τετάρτη 9/7 με τη βραβευμένη ταινία “Black Stone”

timesadmin

Αλαντίν (μεταγλωττισμένη)

timesadmin