LIFESTYLE

Σίντνεϊ Σουίνι: Έβαλε στα Όσκαρ το ίδιο φόρεμα που είχε επιλέξει η Αντζελίνα Τζολί το 2004

Η Σίντνεϊ Σουίνι έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πάρτι μετά τα Όσκαρ. Το πιο διάσημο πάρτι που πραγματοποιείται μετά την τελετή των Όσκαρ, είναι αυτό του Vanity Fair.

Κάθε χρόνο παρευρίσκονται όχι μόνο οι υποψήφιοι και οι νικητές, αλλά και τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος. Μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδιστές και τηλεοπτικοί παρουσιαστές δίνουν το «παρών» στη λαμπερή εκδήλωση.

Φέτος, ανάμεσα στα ονόματα που παρευρέθηκαν για να διασκεδάσουν ήταν η Κιμ Καρντάσιαν, o Κρις Χέμσγουορθ, η Σίντνεϊ Σουίνι, η Μάργκοτ Ρόμπι, η Τζένιφερ Λόρενς και ο Μάρτιν Σκορσέζε. Φυσικά, δεν έλειπαν και μερικοί από τους νικητές των μεγάλων βραβείων, όπως η Έμα Στόουν (Α’ Γυναικείο), ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Β’ Ανδρικό) και η Μπίλι Άιλις (Πρωτότυπο Τραγούδι).

Η ηθοποιός του «Euphoria» πόζαρε στο Vanity Fair Oscars Party το βράδυ της Κυριακής, με το ίδιο φόρεμα Marc Bouwer που είχε φορέσει η Αντζελίνα Τζολί στην τελετή βραβείων πριν από 20 χρόνια.

Sydney_Sweeney_wears_Angelina_Jolie_s__1_

Η 26χρονη Σουίνι, φόρεσε το ίδιο ακριβώς λευκό φόρεμα που φορούσε η 28χρονη τότε Τζολί στα Όσκαρ του 2004, και μάλιστα με παρόμοιο τρόπο, καθώς είχε ένα βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή χαμηλή πλάτη.

Let the sun illuminate #SydneySweeney’s hair transformation at the VF #Oscars party. 😍 #shorts

Η πρωταγωνίστρια του «Anyone But You» φόρεσε στον λαιμό της ένα διαμαντένιο κολιέ από τη Messika, παρόμοιο με τα κοσμήματα που φορούσε η Τζολί. Το αξεσουάρ της ήταν το ίδιο μεταξένιο ύφασμα που είχε τυλίξει η Τζολί γύρω από τα χέρια της, αλλά η Σουίνι επέλεξε ένα καρέ κούρεμα, αντί για το μακρύ μαλλί της Τζολί.

Sydney Sweeney does it again at the #VanityFairOscarParty.

Related posts

Δέσποινα Μοιραράκη: Με σημάδεψε ότι έμεινα ορφανή από πατέρα σε τόσο μικρή ηλικία

timesadmin

Ο Παράδεισος των κυριών – Spoiler: Η Μιράντα λυγίζει και φιλά το Ντίνο

timesadmin

Ηλίας Βαλάσης: “Στον “Άγιο Έρωτα” θα προσπαθήσω να με σιχαθεί ο κόσμος”

timesadmin

Πρόσωπο με πρόσωπο: Στο επίκεντρο τα διλήμματα των Ευρωεκλογών, λίγα 24ωρα πριν ανοίξει η κάλπη – Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 24:00

wp-needuser

Δήμητρα Βαμβακούση: Το μωρό μου μοιάζει στον κούκλο άνδρα μου

timesadmin

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/2/2024

timesadmin