Σάσα Μπάστα: Είμαι εξίμισι μηνών έγκυος, περιμένουμε κορίτσι
Σάσα Μπάστα: Είμαι εξίμισι μηνών έγκυος, περιμένουμε κορίτσι
Έμεινα συνειδητά έγκυος, είπε η τραγουδίστρια
Ιωάννα Μαρίνου
Την πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έκανε η Σάσα Μπάστα, αποκαλύπτοντας ότι είναι εξίμισι μηνών και πως περιμένει κορίτσι.
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στην εκπομπή «The 2Night Show» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, τονίζοντας ότι ήταν μία συνειδητή επιλογή που πήρε με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθανά.
Η Σάσα Μπάστα μοιράστηκε επίσης, το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου σχετικά με την απόφασή της να μείνει έγκυος οκτώ χρόνια μετά την απόκτηση του πρώτου της παιδιού.
Πιο αναλυτικά, είπε για την ιδιαίτερη περίοδο που διανύει:
«Δεν το έχω επιβεβαιώσει, αλλά έχει ακουστεί η φήμη ότι είμαι έγκυος. Είμαι εξίμισι μηνών έγκυος. Περιμένουμε κορίτσι και θα την πούμε Φανή Ευφραιμία. Η κόρη μου είναι οκτώ χρονών, έχουν μία μεγάλη απόσταση η αλήθεια είναι. Όλοι μου λένε “να σας ζήσει” και εάν είμαι σίγουρη. Έμεινα συνειδητά έγκυος».
Δείτε το βίντεο
Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν φήμες σχετικά με την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας, με την ίδια να κάνει στις 20 Οκτωβρίου μία ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την εμφάνισή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Μέσω του μηνύματος που έγραψε στη λεζάντα, αλλά και από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, η Σάσα Μπάστα ανακοίνωσε έμμεσα την εγκυμοσύνη της. Πιο συγκεκριμένα, είχε γράψει: «Μια εμφάνιση με διπλή σημασία. Κάποιες όμορφες στιγμές κρύβουν περισσότερα απ’ όσα δείχνουν. Η πιο όμορφη παρουσία δεν φαίνεται πάντα στις φωτογραφίες».
Ιωάννα Μαρίνου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
226
157
2
5
17
343
Δείτε Επίσης

