AYTOKINHTO

Ρεκόρ Guinness για τις περισσότερες τούμπες με αυτοκίνητο στη νέα ταινία του Ryan Gosling (video)

Ο κασκαντέρ της νέας ταινίας του Ryan Gosling, “The Fall Guy” μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness για τα περισσότερες τούμπες με αυτοκίνητο.

Top Gear TEAM

O Ryan Gosling δεν χρειάζεται κάποιο μεγαλειώδες κόλπο για να προωθήσει την καριέρα του. Η παρουσία του ως Ken στην μεγάλη επιτυχία της Barbie τον έχει επαναφέρει στο προσκήνιο και πάντα έχει σχέση με το αυτοκίνητο για αυτό μας αρέσει.

The Fall Guy ταινία ρεκόρ Guinness

Η επόμενη ταινία του είναι το “The Fall Guy” που είναι μεταφορά μιας παλιάς αμερικανικής σειράς που προβλήθηκε από το 19981 έως το 1986. Αφορούσε έναν κορυφαίο κασκαντέρ και αυτόν ενσαρκώνει ο Ryan Gosling που συνοδεύεται από την πάντα μυστηριώδη Emily Blunt.

Για να υποδυθεί όμως τον επιτυχημένο κασκαντέρ ένας ηθοποιός τι χρειάζεται; Χρειάζεται αντίστοιχα πολύ επιτυχημένους και πολύ ριψοκίνδυνους, αληθινούς κασκαντέρ και η ταινία για να επιβεβαιώσει την παρουσία τους, κατέρριψε ήδη από τα γυρίσματα ένα ρεκόρ Guinness. 

The Fall Guy ταινία ρεκόρ Guinness

Εκείνο για τις περισσότερες τούμπες με αυτοκίνητο, τις οποίες κατάφερε ο Logan Holladay.  Ήταν ο άνθρωπος που εκτέλεσε τον εκπληκτικό ελιγμό, των οκτώμισι ντελαπαρισμάτων, ένα από τα παλαιότερα ακροβατικά στο Χόλιγουντ, το οποίο θα εμφανιστεί στην επερχόμενη ταινία του David Leitch.

The Fall Guy ταινία ρεκόρ Guinness

Ο Holladay πέτυχε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες τούμπες σε αυτοκίνητο, που εκτελούνται σε ένα σόλο κόλπο. Πρόκειται για μια σκηνή που θα εμφανιστεί στην ταινία της Universal Pictures αυτή την άνοιξη για να αλλάξει την κινηματογραφική ιστορία. Το προηγούμενο ρεκόρ είχε το όνομα του Adam Kirley μετά από μια σκηνή στην ταινία Casino Royale του 2006, με τον Daniel Craig στον ρόλο του James Bond. 

The Fall Guy ταινία ρεκόρ Guinness

Τότε, όμως, ο Kirley σταμάτησε στα επτά ντελαπαρίσματα πριν από δύο δεκαετίες. Ο σκηνοθέτης David Leitch λέει ότι ο Logan εκτέλεσε το ακροβατικό άψογα, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ως ξεχωριστός κασκαντέρ στην κοινότητα των κασκαντέρ. Τη στιγμή που ολοκλήρωσε τα οκτώμισι ντελαπαρίσματα, ήξερε ότι είχε σπάσει το ρεκόρ. 

The Fall Guy ταινία ρεκόρ Guinness

“Ένιωσα ότι η λάμψη δεν θα σταματούσε ποτέ”, θυμάται. Η σκηνή γυρίστηκε στις παραλίες του Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Ο Logan Holladay, ο οποίος αντικατέστησε τον Ryan Gosling, οδηγούσε ένα βαριά τροποποιημένο Jeep Grand Cherokee. Το SUV είχε πάνελ από fiberglass που σχεδιάστηκαν για να το κάνουν να φαίνεται διαφορετικό στην ταινία αλλά και να το προστατεύουν χωρίς να αυξάνουν το βάρος του. 

The Fall Guy ταινία ρεκόρ Guinness

Αυτό το stunt αποκαλείται cannon roll γιατί επιτυγχάνεται στην πραγματικότητα, με τη βοήθεια ενός μηχανισμού που μοιάζει με κανόνι και είναι τοποθετημένος κάτω από το αυτοκίνητο. Η συσκευή εκρήγνυται σε μια προκαθορισμένη ταχύτητα και στέλνει το όχημα να πετάξει σε μια σειρά από τούμπες. 

Related posts

Ο Όμιλος VW ανακοίνωσε 4 νέα μοντέλα κάτω των 25.000 ευρώ

timesadmin

Αυτά είναι τα 10 ταχύτερα VW Golf που φτιάχτηκαν ποτέ

timesadmin

Τα νέα Jeep Wrangler έρχονται και στην Ελλάδα το 2024

timesadmin

Ο ρόλος της Nvidia στην επιτυχία της αυτόνομης οδήγησης FSD της Tesla-τι είπε ο CEO του ψηφιακού κολοσσού

timesadmin

Πώς η Γαλλία ξεκινά την οικονομική επίθεση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που φτιάχνονται στην Κίνα

timesadmin

To Opel Fronterα επέστρεψε-Δείτε τις πρώτες επίσημες εικόνες

James Rollner