Ραγκούσης:-«Είναι-δυνατόν-ο-κόσμος-να-λέει-“ενωθείτε”-και-ο-ΣΥΡΙΖΑ-να-εισπράττει-διχαστείτε;-–-Εκδιώχθηκαν-για-τις-πολιτικές-τους-απόψεις»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγκούσης: «Είναι δυνατόν ο κόσμος να λέει “ενωθείτε” και ο ΣΥΡΙΖΑ να εισπράττει διχαστείτε; – Εκδιώχθηκαν για τις πολιτικές τους απόψεις»

Ραγκούσης: «Είναι δυνατόν ο κόσμος να λέει “ενωθείτε” και ο ΣΥΡΙΖΑ να εισπράττει διχαστείτε; – Εκδιώχθηκαν για τις πολιτικές τους απόψεις»

ραγκούσης

Για την απόλυση του Γιώργου Τσίπρα, την απομάκρυνση του Θανάση Θεοχαρόπουλου από τη θέση του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος ύστερα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και για την επόμενη μέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στα σενάρια σύμπλευσης με το ΠΑΣΟΚ μίλησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στο ACTION24.

«Εκδιώχθηκαν για τις πολιτικές τους απόψεις, επειδή δεν ήταν αρεστές στον κ. Κασσελάκη», ανέφερε σχετικά με τις υποθέσεις των κυρίων Τσίπρα και Θεοχαρόπουλου.

Κληθείς να σχολιάσεις τις διαρροές από κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απόλυση του Γιώργου Τσίπρα, ο κ. Ραγκούσης έκανε λόγο για «πρωτόγνωρα ήθη», εκφράζοντας παράλληλα τον αποτροπιασμό του για τέτοιου είδους πρακτικές. «Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι μες στην Κουμουνδούρου που να διακινούν τέτοιες χυδαιότητες;», αναρωτήθηκε.

Σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το επόμενο διάστημα, σημείωσε: Σε μια στιγμή που βοά όλος ο προοδευτικός κόσμος και λέει “ενώστε δυνάμεις, ενωθείτε με το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για να κάνουμε έναν ενιαίο φορέα ισχυρότατο για να χτυπήσουμε την νίκη στις εθνικές εκλογές, τι γίνεται μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ; Διχασμός».

Related posts

Χριστοδουλάκης: «Χρειαζόμαστε την αυτοπεποίθηση της νίκης και ο Χάρης Δούκας την σηματοδοτεί»

protothema.gr

Βελόπουλος: Για τη διαρροή στο ΥΠΕΣ να παραιτηθούν και να πληρώσουν από την τσέπη τους όλοι οι εμπλεκόμενοι υπουργοί

timesadmin

Νίκος Κακλαμανάκης κατά Λευτέρη Αυγενάκη: Χρειάστηκε εν τέλει μια κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητά του

James Rollner

Γεωργιάδης: Παραβίαση των στοιχειωδών κανόνων πολιτισμού και των κανόνων της UNESCO η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί

James Rollner

Παπανδρέου: Επισκέφτηκε το Κουσάντασι – Άφησε λουλούδι στο μνημείο του Ισμαήλ Τζεμ

wp-needuser

Χρυσοχοΐδης: Να πάμε με τα παιδιά μας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου – «Panic Button» για τη βία των ανηλίκων

timesadmin