Ράιαν-Ρέινολντς-και-Μπλέικ-Λάιβλι-δώρισαν-1-εκατ.-δολάρια-για-τους-πληγέντες-των-τυφώνων-«helen»-και-«milton»
LIFESTYLE

Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι δώρισαν 1 εκατ. δολάρια για τους πληγέντες των τυφώνων «Helen» και «Milton»

Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι πρόσφεραν 1 εκατομμύριο για την ανακούφιση των θυμάτων των τυφώνων «Helen» και «Milton», ακολουθώντας το παράδειγμα της καλής τους φίλης, Τέιλορ Σουίφτ, η οποία είχε προηγουμένως δωρίσει 5 εκατομμύρια.

«Ευχαριστούμε τη Μπλέικ Λάιβλι και τον Ράιαν Ρέινολντς για τη δωρεά τους ύψους 1 εκατομμυρίου στο ταμείο μας για την ανακούφιση των θυμάτων των τυφώνων ”Helen” και ”Milton”. Η μακροχρόνια υποστήριξή τους προς τη Feeding America μας έχει βοηθήσει να ανταποκριθούμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από καταστροφές», έγραψε ο οργανισμός στον λογαριασμό του στο Instagram την Πέμπτη.

Δείτε την ανάρτηση

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός εξήγησε ότι η συνεισφορά του ζευγαριού θα καλύψει βασικές ανάγκες, όπως πόσιμο νερό, έτοιμα γεύματα και προμήθειες για τις κοινότητες που έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές και θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να ανακάμψουν. Η 37χρονη ηθοποιός του «It Ends With Us» και ο 47χρονος πρωταγωνιστής του «Deadpool» έκαναν τη σημαντική δωρεά μετά από τις ευχαριστίες της ίδιας οργάνωσης προς την Τέιλορ Σουίφτ, κολλητή φίλη της Λάιβλι, που πρόσφερε 5 εκατομμύρια.

«Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στην Τέιλορ Σουίφτ για τη γενναιόδωρη προσφορά των 5 εκατομμυρίων για τα θύματα των τυφώνων ”Helen” και Μίλτον. Αυτή η συνεισφορά θα βοηθήσει τις κοινότητες να ανασυγκροτηθούν, να ανακάμψουν και να παρασχεθούν βασικά είδη διατροφής, καθαρό νερό και εφόδια στους ανθρώπους που επλήγησαν από αυτές τις καταστροφικές καταιγίδες,» ανέφερε η ανακοίνωση της Τετάρτης.

Η Feeding America ευχαρίστησε επίσης την 34χρονη τραγουδίστρια για τη δέσμευσή της στον αγώνα για την εξάλειψη της πείνας και τη στήριξή της σε κοινότητες που χρειάζονται βοήθεια. Η Τέιλορ Σουίφτ, έχει επανειλημμένα προσφέρει μεγάλα ποσά σε φιλανθρωπίες ή απευθείας σε θύματα καταστροφών.

Ο τυφώνας «Milton» έπληξε τη Φλόριντα αυτή την εβδομάδα, μόλις 15 μέρες μετά την καταστροφική επέλαση του τυφώνα «Helen» στην ίδια περιοχή. 

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Επανέρχεται ο Δακτύλιος – Ποιοι κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, πώς εκδίδεται η άδεια εισόδου

Τυφώνας Milton: Ελληνίδα επιστήμονας στις ΗΠΑ μιλά για τις απειλές των συνωμοσιολόγων – «Θέλουν να μας σκοτώσουν»

Diddy: Οι εισαγγελείς κατέσχεσαν 100 συσκευές με αποδεικτικό υλικό εναντίον του ράπερ

Related posts

Μενεγάκη: Αυτή η φώτο έπεσε σε ένα από τα παιδιά της και δεν την αναγνώρισε!

timesadmin

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο – Είμαι ζωντανή, ντροπή που θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους

timesadmin

Το ζεϊμπέκικο της Χάρις Αλεξίου και το viral βίντεο που ξεπέρασε τις 11.000.000 προβολές

timesadmin

O Joshua Jackson και η Lupita Nyong’o είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood

timesadmin

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Στο γήπεδο του Πανιωνίου με τον γιο του

timesadmin

Δανάη Παππά για την τοξική σχέση που είχε στο παρελθόν: Δεν μου βγήκε σε καλό

timesadmin