Πώς-η-ferrari-διατηρεί-την-αξία-μεταπώλησης-στα-plug-in-μοντέλα-της
AYTOKINHTO

Πώς η Ferrari διατηρεί την αξία μεταπώλησης στα plug-in μοντέλα της

Η Ferrari ανακοίνωσε δύο νέα προγράμματα επέκτασης της εγγύησης που επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες των plug-in υβριδικών μοντέλων της, να αντικαταστήσουν τις μπαταρίες των οχημάτων τους σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους.

Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στο να βοηθήσει τους κατόχους να διατηρήσουν την αξία μεταπώλησης της Ferrari τους, καθώς οι μπαταρίες, οι οποίες τείνουν να χάνουν την αποδοτικότητά τους με την πάροδο του χρόνου, αποκτούν κεντρικό ρόλο στην αξία των ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 5 πιο φθηνά plug-in υβριδικά αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς

Στο πλαίσιο των νέων προγραμμάτων Warranty Extension Hybrid και Power Hybrid, η Ferrari θα αντικαταστήσει τις μπαταρίες υψηλής τάσης (HVB) των αυτοκινήτων που καλύπτονται κατά το 8ο και 16ο έτος ζωής τους, όπως αναφέρει η ιταλική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Ferrari 296 GTS

Η Ferrari προσφέρει ήδη πενταετή εγγύηση για τα μέρη του υβριδικού συστήματος κίνησης των plug-in μοντέλων της.

Δύο προγράμματα επέκτασης εγγύησης

Τα δύο προγράμματα, τα οποία μάλιστα μπορούν να μεταφερθούν σε κάθε επόμενο ιδιοκτήτη, αποσκοπούν στη “διατήρηση της απόδοσης και της υπεροχής” των plug-in υβριδικών Ferrari με την πάροδο του χρόνου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Ferrari.

“Σε περίπτωση μελλοντικών εξελίξεων στην τεχνολογία των μπαταριών, το ανταλλακτικό HVB θα είναι ένα νέο, υπερσύγχρονο εξάρτημα που θα εξασφαλίζει την ίδια απόδοση με το αρχικό“, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα προγράμματα, τα οποία προσφέρουν επίσης μορφές εκτεταμένης εργοστασιακής εγγύησης για το σύνολο των αυτοκινήτων και για τα κύρια εξαρτήματα του συστήματος κίνησης, μπορούν να αγοραστούν σε πακέτα που μπορούν να ανανεωθούν για δύο έως τέσσερα χρόνια.

Κοστίζουν περίπου 7.000 ευρώ ετησίως, δήλωσε πηγή προσκείμενη στο θέμα, προσθέτοντας ότι θα ισχύσουν και για το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Ferrari που αναμένεται να παρουσιαστεί το επόμενο έτος.

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, που φημίζεται για τους ισχυρούς βενζινοκινητήρες της, ξεκίνησε να διαθέτει υβριδικά-ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2019, συμπεριλαμβανομένων της SF90 Stradale και των 296 GTB και 296 GTS.

Πηγή: topgeargreece.gr

Related posts

F1 Las Vegas GP: Έτσι θα είναι οι διαφημίσεις στο Sphere

timesadmin

Ο Jenson Button επιστρέφει στους αγώνες με Porsche Hypercar 963

timesadmin

Αυτό το ελληνικό κλασικό Mini πωλείται και είναι σε πολύ καλή κατάσταση (εικόνες)

timesadmin

Έρχεται στην Ευρώπη ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Hyundai με τιμή κάτω από 20.000 ευρώ

timesadmin

Tesla: Θα κατασκευάσει στη Γερμανία το μοντέλο των 25.000 ευρώ

timesadmin

Πώς να κάνεις ακόμα πιο εξωγήινο το Tesla Cybertruck (video)

timesadmin