AYTOKINHTO

Πωλείται το Nissan GT-R GT3 της ταινίας Gran Turismo

Το Nissan GT-R GT3, όπως το οδηγούσε ο νικητής της Ακαδημίας GT -και τώρα κινηματογραφικός αστέρας- Jann Mardenborough εξαιτίας της ταινίας Gran Turismo, βγαίνει σε δημοπρασία.

Η Silverstone Auctions, που θα πουλήσει το αυτοκίνητο στις 25 Αυγούστου, λέει ότι είναι το “πιο επιτυχημένο GT-R Nismo R35 GT3 που βρίσκεται ακόμα σε ιδιωτικά χέρια”. Αυτά τα χέρια είναι ο Darren Cox – ο πρώην διευθυντής της Nissan που δημιούργησε την ιδέα του Nissan GT Academy με τη Sony και το Gran Turismo.

Ο ίδιος ο Mardenborough οδήγησε αυτό ακριβώς το αυτοκίνητο στη νέα ταινία Gran Turismo -που κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα- καθώς και στην πραγματική ζωή. Μας είπαν ότι πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα της Nissan στην πρόσφατη ιστορία της, όταν τερμάτισε 9ο στον 24ωρο αγώνα του Nυrburgring το 2015.

Nissan GT-R GT3 Gran Turismo Movie

Η νέα ταινία απαθανατίζει τον θρίαμβο του Mardenborough στον μοναδικό διαγωνισμό, στον οποίο δόθηκε η ευκαιρία -όπως και σε άλλους gamers- που δεν είχαν καμία εμπειρία από αγώνες στην πραγματική ζωή να αγωνιστούν για λογαριασμό της Nissan.

Διαβάστε περισσότερα στο topgeargreece.gr

Related posts

Εταιρεία supercars φτιάχνει αυτοκίνητο για courier

wp-needuser

Το μέλλον στα πολυτελή αυτοκίνητα: ποια είναι τα νέα στοιχεία που το καθορίζουν

protothema.gr

Δοκιμή Lexus RX 500h F Sport: Πανίσχυρη και τετρακίνητη πολυτέλεια

timesadmin

Ναι, γίνεται να βάψεις το σπίτι σου με χρώματα Porsche

timesadmin

Συνεργασία Mercedes με Sony: Τι σημαίνει για τα μοντέλα της γερμανικής φίρμας

James Rollner

Οι κατασκευαστές αποφάσισαν για την απαγόρευση συμβατικών αυτοκίνητων από το 2035

timesadmin