AYTOKINHTO

Πωλείται η βελτιωμένη Cadillac ATS-V του Joe Biden

O πρόεδρος των ΗΠΑ ξέρει από αυτοκίνητα και τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσει και κάποιος άλλος πώς μετάτρεψε την προσωπική του Cadillac VTS-V αφού βγήκε στο σφυρί.

Top Gear TEAM

Cadillac ATS-V Biden

Είναι γνωστό πλέον ότι ο Πρόεδρος Joe Biden είναι λάτρης των αυτοκινήτων και ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο πολιτικό φάσμα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σίγουρα ξέρει πώς να “δημιουργεί” ένα αυτοκίνητο. Η απόδειξη; Αυτή η Cadillac ATS-V saloon του 2018, η οποία είναι τώρα προς πώληση στο Cars and Bids. Ναι, αυτή είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε τις παλιές ρόδες του Προέδρου.

Ας ξεκινήσουμε με το εσωτερικό, όπου δίνεται μεγάλη έμφαση στο θέμα Kona Brown -πιστεύεται ότι είναι το μοναδικό ATS-V που έχει ανάλογη επένδυση ποτέ με αυτό, μετά από συγκεκριμένο αίτημα του Προέδρου. Αλλού, η καμπίνα είναι διακοσμημένη με ξύλο Sapele και ημι-ανιλίνη ταπετσαρία. Μην ανησυχείτε, ούτε εμείς ξέρουμε τι είναι όλα αυτά, αλλά ακούγεται σαν ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε το ηχοσύστημα surround της Bose.

Cadillac ATS-V Biden

Εξωτερικά, ο κ. πρόεδρος έχει επιλέξει έναν αρκετά απειλητικό συνδυασμό χρωμάτων, με ένα αμάξωμα σε μαύρο χρώμα και ελαφρά σκιασμένα παράθυρα που αφήνουν άπλετο χώρο για να πρωταγωνιστήσουν οι μπρονζέ ζάντες Blackwing. Κάνουν μπαμ και τα αναβαθμισμένα εξαρτήματα Rennick Performance στα εμπρός και πίσω τμήματα, ενώ τα μαυρισμένα εμβλήματα ενισχύουν τη μοχθηρή εμφάνιση.

Cadillac ATS-V Biden

Κλείνοντας τα πράγματα με το σύστημα κίνησης, έχετε δίκιο να περιμένετε άφθονο θόρυβο και καπνό από την αμερικανική απάντηση στις BMW M3 και Mercedes-AMG C63. Αυτό σημαίνει έναν V6 twin-turbo 3,6 λίτρων, ο οποίος στέλνει 464 ίππους και 603 Nm ροπής στους πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων. Ελπίζουμε ειλικρινά να κάνατε μερικά “ντόνατς” στην τραπεζαρία του Λευκού Οίκου με αυτό, κύριε Πρόεδρε.

Related posts

Ποια αυτοκίνητα μπορείς να αγοράσεις με κρυπτονομίσματα

timesadmin

Νέες μπαταρίες ηλεκτρικών LFP με αντοχή στο κρύο και πιο γρήγορη φόρτιση

wp-needuser

Τι πρέπει να κάνεις αν πέσεις με το αυτοκίνητο στο νερό

protothema.gr

Αυτή είναι η υπέροχη Maserati GranCabrio Folgore και είναι ηλεκτρική

wp-needuser

Video: Πώς φτιάχνονται οι Ferrari, Lamborghini και Maserati

James Rollner

Νέα Porsche Taycan Turbo GT: Η πιο δυνατή Porsche που έγινε ποτέ με 1.092 ίππους (εικόνες, video)

timesadmin