Πυροβολισμοί σε κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 40χρονος άνοιξε πυρ με καραμπίνα
Λίγο αργότερα συνελήφθη, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες
Φανή Χαρίση
Συναγερμός σήμανε στις 14:25 το μεσημέρι της Κυριακής (30/8) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ένας 40χρονος εισέβαλε σε αλυσίδας καφέ take away στην οδό Στρατηγου Δουμπιώτου και άνοιξε πυρ με καραμπίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες o άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα μία φορά στο ταβάνι μέσα στο κατάστημα σκορπώντας τον φόβο στους υπαλλήλους. Στη συνέχεια βγήκε από το κατάστημα και πυροβόλησε άλλες δυο φορές στον αέρα. Έντρομοι οι υπάλληλοι κάλεσαν στην αστυνομία, και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν και τον συνέλαβαν οδηγώντας τον στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.
Λίγο αργότερα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τον εντόπισαν επί της Αγίου Δημητρίου και τον συνέλαβαν. Σημειώνεται ότι κατά τη σύλληψή του δεν είχε στην κατοχή του την καραμπίνα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να μπήκε νωρίτερα στο μαγαζί και να προσπάθησε να κλέψει προϊόντα πλην όμως έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους οι οποίοι και τον έδιωξαν. Στη συνέχεια επέστρεψε με την καραμπίνα και πυροβόλησε.
Φανή Χαρίση
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
78
14
79
14
93
16
Δείτε Επίσης

