Πρώτος-και-στο-Ζάγκρεμπ-ο-Εμμανουήλ-Καραλής
ΣΠΟΡ

Πρώτος και στο Ζάγκρεμπ ο Εμμανουήλ Καραλής

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος στο Ζάγκρεμπ συμμετείχε στον αγώνα «74th Boris Hanžeković Memoria». Εκεί, έκανε άλμα στο επί κοντώ 5 μέτρων και 88 εκατοστών, επίδοση που συνιστά την κορυφαία στην ιστορία του συγκεκριμένου αγώνα.

Με αυτή βγήκε πρώτος και κέρδισε το αγώνισμα, ξεπερνώντας τον Σαμ Κέντριξ. Εν συνεχεία προσπάθησε να κάνει Πανελλήνιο ρεκόρ, ανεβάζοντας τον πήχη στα 6.01μ. Όμως εκεί είχε τρεις άστοχες προσπάθειες.

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης μας θα κάνει τον επόμενο – τελευταίο του – αγώνα του στη σεζόν στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης έκλεισε τη χρονιά στο μίτινγκ του Ζάγκρεμπ καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση με βολή στα 74,82μ. στην τελευταία του προσπάθεια. Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκακη είχε μια ακόμη έγκυρη προσπάθεια, την δεύτερη, στα 71,82 μέτρα.

Ο 24χρονος ολοκλήρωσε μια γεμάτη σεζόν στη διάρκεια της οποίας κατέλαβε την 12η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Νικητής αναδείχθηκε ο Ουκρανός Μίσα Κόχαν με 81,14 μέτρα και νέο ατομικό ρεκόρ.

Related posts

Super League: Ο Βίντα «λύτρωσε» την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα τη Λαμία

timesadmin

Εμμανουέλα Κατζουράκη: Σώθηκε από την τραγωδία στα Τέμπη και έγινε Ολυμπιονίκης στο Παρίσι

James Rollner

Ρεάλ – Μπάγερν 2-1: «Βασιλική» πρόκριση στον τελικό του Champions League

timesadmin

Ιορδανία-Ελλάδα 71-92: Νικήτρια στην πρεμιέρα η Εθνική

timesadmin

Βολιβία: Διακόπηκαν τα πρωταθλήματα εν μέσω ερευνών στημένους αγώνες

timesadmin

EURO 2024: Η Ρουμανία έστησε «πάρτι» στο Μόναχο – Νίκησε 3-0 την Ουκρανία

timesadmin