Προσφορές-έως-και-1.500-ευρώ-για-aprilia-και-moto-guzzi
AYTOKINHTO

Προσφορές έως και 1.500 ευρώ για Aprilia και Moto Guzzi

Με το σλόγκαν “New Season New Ride” η εισαγωγική εταιρεία των μοτοσυκλετών της Aprilia και της Moto Guzzi στην ελληνική αγορά προχώρησε σε ένα πρόγραμμα φθινοπωρινών προσφορών για όλα τα μοντέλα της γκάμς των δύο εταιρειών.

Top Gear TEAM

Με μία επίσκεψη στα σημεία πώλησης Aprilia και Moto Guzzi, θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε τα νέα μοντέλα της γκάμας αλλά και να ανακαλύψετε το όφελος σε τιμές που ισχύει για αυτή την περίοδο.

Aprilia Tuareg Dakar Podium

Aprilia Tuareg 660

Ειδικότερα στη γκάμα Aprilia ισχύει όφελος της τάξεως των 1.000 ευρώ για τα μοντέλα Tuono V4, RSV4 και Tuareg 660 – την δικύλινδρη adventure μοτοσυκλέτα που κέρδισε το Africa Eco Race. Παραλλήλως, με όφελος 500 ευρώ συνοδεύονται τα μοντέλα RS 660 και Tuono 660.

Aprilia SR 125 Black

Aprilia SR 125

Σε ότι αφορά στα αστικά δίτροχα, η Aprilia προσφέρει το urban adventure scooter SR GT Replica με όφελος 100 ευρώ και το νέο μικρό scooter SR 125 με ενδεικτική τιμή στα 2.199 ευρώ.

Moto Guzzi V7

Moto Guzzi V7

Στην οικογένεια της Moto Guzzi το μεγαλύτερο όφελος προσφέρεται στο μοντέλο V100 Mandello (1.500 ευρώ). Όφελος 750 ευρώ έχουν όλες οι εκδόσεις των σειρών V7 και V85.

Moto Guzzi V85TT

Moto Guzzi V85TT

Τα μοντέλα της Aprilia και Moto Guzzi επωφελούνται από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide Now με ευέλικτους όρους που ορίζουν εγγυημένη μελλοντική αξία. Τέλος, όλα τα μοντέλα υποστηρίζονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 4 ετών.

Related posts

Αφιέρωμα Toyota Corolla: Το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο όλων των εποχών και η ιστορία του

timesadmin

DS 7 VAUBAN: Θωρακισμένο plug-in υβριδικό SUV

timesadmin

F1 GP Μαϊάμι Sprint: Ούτε σήμερα ανάσταση

James Rollner

Το Citroen C5 Aircross είναι ένα πλήρες SUV με ακόμη πιο προνομιακή τιμή

timesadmin

Αυτοκίνητα που αλλάζουν με το λογισμικό: Τι λέει ο COO της Sony Honda

protothema.gr

H κοινοπραξία Stellantis-Leapmotor έχει μεγάλους στόχους στην Ευρώπη- έρχονται δύο μοντέλα

protothema.gr