Πολάκης:-«Χρειάζονται-μεγάλες-αλλαγές,-και-σύντομα»-–-Το-ηχητικό-από-την-τοποθέτησή-του-στην-Πολιτική-Γραμματεία-του-ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: «Χρειάζονται μεγάλες αλλαγές, και σύντομα» – Το ηχητικό από την τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Πολάκης: «Χρειάζονται μεγάλες αλλαγές, και σύντομα» – Το ηχητικό από την τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

πολιτική

Παύλος Πολάκης

Η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη στην σημερινή Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε νέο κύκλο εσωστρέφειας στο κόμμα, καθώς θεωρήθηκε ότι ο βουλευτής Χανίων έθεσε θέμα ηγεσίας και μάλιστα διατύπωσε πρόθεση διεκδίκησης της ηγεσίας του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κυκλοφορεί στα social media, ηχητικό απόσπασμα με τα λόγια που φέρεται να είπε ο Παύλος Πολάκης, κατά την εισήγησή του.

Σύμφωνα με το απόσπασμα αυτό, στην εισήγησή του ο βουλευτής Χανίων είπε πως «με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο κόμμα μας δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε σοβαρή διεκδίκηση μεγάλης κυβερνητικής αλλαγής. Δυστυχώς, παράγουμε πολλή περισσότερη παραπολιτική ύλη από πολιτική γραμμή.

Είπα ότι πρέπει να περάσουμε από την ηθικολογία της συμπεριφοράς και την θεωρητικολογία της απογειωμένης ιδεολογικοποίησης επί παντός επιστητού και επί οποιουδήποτε δικαιώματος, πρέπει να περάσουμε σε μία σαφή, ξεκάθαρη και συγκεκριμένη πολιτική γραμμή, για να ρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Με ένα πρόγραμμα λαϊκά κατανοητό, κοινωνικά αναγκαίο, σε σύγκρουση με την διαπλοκή, που να φέρνει ελπίδα στην νέα γενιά.

Δυστυχώς η σημερινή μας ηγεσία, απ’ ότι βλέπω, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το εξασφαλίσει. Γι’ αυτό χρειάζονται μεγάλες αλλαγές, και σύντομα, και όσο τουλάχιστον με αφορά, θα κάνω ό,τι καλύτερα μπορώ, για αυτό.»

ΗΧΗΤΙΚΟ: Η αμφισβήτηση Πολάκη στο πρόσωπο του Κασσελάκη στη θυελλώδη συνεδρίαση της σημερινής ΠΓ και η πρόθεση διεκδίκησης της ηγεσίας.

Πηγή: https://t.co/GBLtflydN9 pic.twitter.com/gKG83KSLst

— Georghy Zhukov (@GeorghyZhukov) August 22, 2024

Related posts

Μαρινάκης: Θα επανασχεδιάσουμε κάθε λεπτομέρεια για τα σχολεία και οι αλλαγές θα είναι συνεχείς

timesadmin

Απίστευτη παραδοχή Αποστολάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ: Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα;

timesadmin

Χαρίτσης για το πόρισμα Αρείου Πάγου περί παρακολουθήσεων: «Σήμερα είναι μια μέρα ντροπής για τη χώρα μας»

James Rollner

Χάρης Δούκας: Οι Γάλλοι δημοκράτες κατάφεραν τη μεγάλη ανατροπή

protothema.gr

Κικίλιας: Υπερσύγχρονα drones πετούν μέρα και νύχτα για τον εντοπισμό πυρκαγιών και εμπρηστών

wp-needuser

Καβγάς Γεωργιάδη-Κεχαγιά για τις δηλώσεις της πριν την επιστροφή Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

timesadmin