Πολάκης:-Δεν-θέλω-να-αποκλείσω-κανέναν,-θέλω-να-τους-νικήσω
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Δεν θέλω να αποκλείσω κανέναν, θέλω να τους νικήσω

Πολάκης: Δεν θέλω να αποκλείσω κανέναν, θέλω να τους νικήσω

πολιτική

Πολάκης

«Σεβόμενος τη συμφωνία ήρθα στην ώρα μου για να προσφέρω στην ομαλότητα ενόψει συνεδρίου. Συνομίλησα τηλεφωνικά με τον Νίκο Παππά, τον Απόστολο Γκλετσο, οι οποίοι ζήτησαν να αποσυρθεί το εξώδικο για να συμμετέχουν», τόνισε ο Παύλος Πολάκης εξερχόμενος από την Κουμουνδούρου μετά τη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ. Κασσελάκης επέμεινε στο να γίνει έρευνα από το κόμμα, που συντηρεί εσωστρέφεια και κακομοιριά. Έτσι δεν μπορούσαμε να μπούμε σε επί της ουσίας συζήτηση, ανέφερε.

«Προς κάθε κατεύθυνση δηλώνω ότι το πολιτικό σχέδιο για ένα ΣΥΡΙΖΑ του 5 % που θα ασχολείται με τα δικαιώματα ή προσάρτημα σε άλλους δεν με αφορά. Θα χαλάσουμε τα σχέδια για αυτά τα δύο σενάρια. Δεν θέλω να αποκλείσω κανέναν, θέλω να τους νικήσω», σημείωσε ο Παύλος Πολάκης.

Related posts

Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώς από τα μέρη

wp-needuser

50 χρόνια ΠΑΣΟΚ: Μηνύματα ενότητας από τους πρώην πρόεδρους στην εκδήλωση στο Ζάππειο ενόψει της κάλπης για τη νέα ηγεσία – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

James Rollner

Τα δύο νέα προεκλογικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας για την ακρίβεια και το ψηφιακό κράτος – «Ναι, το κράτος αλλάζει»

protothema.gr

Κώστας Μπάρκας για ΣΥΡΙΖΑ: Η εσωκομματική μας κουζίνα επικαλύπτει τη δουλειά που κάνουμε

timesadmin

Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Θα τον βγάλετε και ήρωα που πάει στρατό 2 εβδομάδες – Το βίντεο μπορεί να κόστισε 50.000- 100.000 ευρώ

timesadmin

Κωνσταντοπούλου: Πανδαιμόνιο με συνεχείς παρεμβάσεις στη βουλή

protothema.gr