ΠΑΣΟΚ:-Την-ερχόμενη-Τετάρτη-η-συνεδρίαση-του-Πολιτικού-Συμβουλίου-–-Σενάριο-για-εκλογές-μέσα-στο-καλοκαίρι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Την ερχόμενη Τετάρτη η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου – Σενάριο για εκλογές μέσα στο καλοκαίρι

ΠΑΣΟΚ: Την ερχόμενη Τετάρτη η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου – Σενάριο για εκλογές μέσα στο καλοκαίρι

πολιτική

ΠΑΣΟΚ- Χαριλάου Τρικούπη

Την ερχόμενη Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην αίθουσα Τύπου, στα γραφεία του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, φέρεται να έχει λάβει την απόφαση να οδηγήσει το κόμμα σε εκλογές για νέα ηγεσία.

Συγκεκριμένα, ο χρόνος προσδιορίζεται το αργότερο έως το τέλος του φθινοπώρου, ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι είναι καίριας σημασίας ζήτημα η διασφάλιση της ενότητας του κόμματος ενόψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης. Για τον λόγο αυτό προκρίνεται η λύση του «ξεκαθαρίσματος» του τοπίου, μέσω της επίσπευσης των εσωκομματικών διαδικασιών.

Τι απαντούν συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη

Συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη δεν επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα για επίσπευση των εκλογικών διαδικασιών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και τον Ιούλιο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως λένε, δεν είναι κάτι το οποίο έχει αποφασίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Oι εξελίξεις θα σταθμιστούν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ωστόσο, για την ώρα, πρόκειται να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί. Σημειώνεται ότι στο τέλος Ιουνίου θα συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και εκεί όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ανάλογα με τις εξελίξεις.

Τα ονόματα που ακούγονται για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, πέντε είναι τα πρόσωπα που συζητούνται για αυτή την κούρσα και συγκεκριμένα οι κ.κ. Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Δούκας, Μανώλης Χριστοδουλάκης, Παύλος Χρηστίδης, Μιχάλης Κατρίνης. Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει την στήριξη κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του το επόμενο διάστημα.

Related posts

Θάνος Πλεύρης: Δεν καταψηφίζουν την κυβέρνηση αυτοί που θα απέχουν ή θα ψηφίσουν κατά του γάμου των ομόφυλων

timesadmin

Μητσοτάκης: «Οδικός χάρτης για δραστική παρέμβαση στα προβλήματα το master plan» – Η συνάντηση με φορείς από τη Θεσσαλία

protothema.gr

Ερυθρά Θάλασσα: Σε εξέλιξη η επιχείρηση ρυμούλκησης του πετρελαιοφόρου SOUNION – Συμμετέχει η φρεγάτα ΨΑΡΑ

timesadmin

Στην Βουλή η τροπολογία για την επιβολή Προσωρινής Συνεισφοράς Αλληλεγγύης ύψους 33% στα υπερκέρδη των εταιρειών διύλισης

protothema.gr

H Κατερίνα Σακελλαροπούλου απένειμε το παράσημο του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής στον Σταύρο Ξαρχάκο

wp-needuser

Νάντια Γιαννακοπούλου: Με συνωμοσιολογία, φραστικές επιθέσεις και απειλές διαγραφών το ΠΑΣΟΚ δεν θα πάει μπροστά

timesadmin