ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η συνάντηση Ανδρουλάκη με Διαμαντοπούλου για την επόμενη μέρα

ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη η συνάντηση Ανδρουλάκη με Διαμαντοπούλου για την επόμενη μέρα

«Θα είμαστε με την Άννα μαζί την επόμενη μέρα, σε κάθε περίπτωση», είχε πει νωρίτερα μετά το τέλος του τετ α τετ τους, ο Χάρης Δούκας που είδε την κυρία Διαμαντοπούλου

Φώφη Γιωτάκη



UPD:

7 ΣΧΟΛΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη με την Άννα Διαμαντοπούλου στο πλαίσιο των επαφών των δύο πρώτων των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ με τους υποψηφίους που δεν πέτυχαν να περάσουν στον β’ γύρο.

Νωρίτερα, η Άννα Διαμαντοπούλου, είχε συνάντηση με τον Χάρη Δούκα. «Θα είμαστε με την Άννα μαζί την επόμενη μέρα, σε κάθε περίπτωση», ήταν η δήλωση του Χάρη Δούκα μετά από τη συνάντηση που είχε στο γραφείο της συνυποψήφιάς του στον πρώτο γύρο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που κράτησε 45 λεπτά, Δούκας και Διαμαντοπούλου αντάλλαξαν απόψεις που είχαν αρχίσει να κουβεντιάζουν κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν και αφορούσε στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Δούκας δήλωσε ότι η συζήτηση των δύο ήταν αναλυτική και έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ όπως ο ίδιος σημείωσε, το βασικό θέμα που έθεσε ήταν «η αναγκαία σύνθεση ρευμάτων και τάσεων για ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ που θα νικήσει». Για το debate με το Νίκο Ανδρουλάκη είπε ότι ήταν από την πρώτη στιγμή διαθέσιμος και πρόσθεσε: «Έχω ευέλικτο πρόγραμμα, περιμένω ημέρα και ώρα».

Την ίδια ώρα το debate είναι στον «αέρα», αφού οι εκπρόσωποι των μονομάχων συμφώνησαν για το format και τις θεματικές ενότητες αλλά η χθεσινή συνάντηση στη Χαριλάου Τρικούπη έληξε χωρίς να βγει «λευκός καπνός» για την ημέρα διεξαγωγής του. Και οι ημέρες που απομένουν δεν είναι πολλές. Οι δυο πλευρές πάντως υιοθέτησαν επί της ουσίας τη «λογική» οργάνωσης του debate των έξι υποψήφιων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ πριν από τον πρώτο γύρο και για τη μονομαχία Ανδρουλάκη-Δούκα. Δεν κατέληξαν ωστόσο σε συμφωνία για το «πότε». Η Στεφανία Μουρελάτου και ο Βαγγέλης Τσόγκας, δηλαδή οι εκπρόσωποι του κ. Ανδρουλάκη πρότειναν debate για την Πέμπτη ή την Παρασκευή με τη δέσμευση ότι θα καταβάλουν προσπάθεια να αλλάξουν τον προγραμματισμό για την εκδήλωση του νυν αρχηγού (και υποψήφιου) εφόσον επιλεγεί η Παρασκευή. Η Τετάρτη στη πραγματικότητα «διαγράφηκε» ως πιθανή ημέρα καθώς ο Χάρης Δούκας έχει σήμερα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στον Πύργο Ηλείας.

Οι εκπρόσωποι του Χάρη Δούκα, Ανδριάννα Μαγγανιά και Παναγιώτης Βλάχος τόνιζαν μετά από τη συνάντηση επίσης ότι: «Με το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη συμφωνήθηκε το format του ντιμπέιτ, με 7 θεματικές ενότητες, στο πρότυπο του προηγούμενου ντιμπέιτ μεταξύ των 6 υποψηφίων για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Από την πλευρά μας ζητήσαμε να προστεθεί μία ενότητα για το αυξημένο κόστος ζωής, θέμα που είναι πρωταρχικής σημασίας για τους πολίτες και να αναδειχθεί η συζήτηση για τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα. Όσον αφορά την ημερομηνία της διεξαγωγής του ντιμπέιτ ξεκαθαρίσαμε ότι η πλευρά μας είναι διαθέσιμη και τις 3 ημέρες (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) και περιμένουμε την απάντηση της πλευράς Ανδρουλάκη». Η πλευρά Δούκα εξέφρασε επιπλέον τον προβληματισμό της όσον αφορά στο σενάριο να γίνει αύριο η τηλεμαχία υποστηρίζοντας ότι θα το παρακολουθήσει λιγότερος κόσμος αφού παίζει η Εθνική Ελλάδας με την Εθνική Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ για το Nations League. Οι δε εκπρόσωποι του Νίκου Ανδρουλάκη υπογράμμισαν τον αστερίσκο για την Παρασκευή, λέγοντας ότι θα ζητήσουν γνώμη από την οργανωτική τους ομάδα για το αν μπορεί να γίνει άλλη ώρα η εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Οι καλά γνωρίζοντες προβλέπουν όμως ότι καθώς η κλεψύδρα του χρόνου αδειάζει, οι επιτελείς των διεκδικητών της αρχηγίας στο ΠΑΣΟΚ θα κάνουν μέσα στις επόμενες ώρες τις ανακοινώσεις για το «αν θέλουν ή δεν θέλουν τελικά debate”.

Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του διαμερίσματος

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια – Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Bitcoin: Έλυσε το HBO το μυστήριο με τον ιδρυτή του; – Ποιος είναι πίσω από τον «Satoshi Nakamoto»

Φώφη Γιωτάκη



UPD:

7 ΣΧΟΛΙΑ

-







Related posts

Βουλή: Αποσύρθηκε προσωρινά η ρύθμιση για την παροχή έργου από ιδιώτες γιατρούς στο ΕΣΥ

protothema.gr

EAGER LION: Οι «Σκιές του Αιγαίου» στην έρημο της Ιορδανίας – Φωτογραφίες και Βίντεο

James Rollner

Κικίλιας για πυρκαγιές: «Πρέπει να παλέψουμε και να είμαστε ακόμα καλύτεροι στην μνήμη των ανθρώπων της Πολεμικής Αεροπορίας που χάθηκαν πέρσι»

timesadmin

Κομισιόν: Η άνοδος των ευρωσκεπτικιστών και το μεγάλο παζάρι για τα αξιώματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση

protothema.gr

Βουλή: Υπερψηφίστηκε στην Επιτροπή το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του Υπερταμείου

timesadmin

Έφη Αχτσιόγλου: Στο νοσοκομείο για μία εβδομάδα – Το «ευχαριστώ» στους γιατρούς

James Rollner