Παραλίγο νέα τραγωδία στην Πάτρα – 7χρονη κινδύνεψε όταν σοβάδες έπεσαν από κτίριο
«Ένα βήμα να είχαμε κάνει περισσότερο θα μας είχε βρει στο κεφάλι», λέει ο πατέρας της μικρής

Παραλίγο να σημειωθεί νέα τραγωδία στην Πάτρα, τη Δευτέρα, όταν σοβάδες έπεσαν από κτίριο τς οδού Αγίου Ανδρέου και από τύχη δε χτύπησαν 7χρονο κοριτσάκι.
Το περιστατικό έγινε απόγευμα της Δευτέρας, όταν ένας πατέρας συνόδευε την κόρη του σε σχολή χορού, στο στενό Βασσόπουλου ακριβώς απέναντι από την Πλατεία Τριών Συμμάχων.
Ο πατέρας αναφέρει στην εφημερίδα «Πελοπόννησο»: «Πήγα την κόρη μου στη σχολή χορού, όταν στη γωνία του στενού Βασσόπουλου και Αγίου Ανδρέου έπεσε μπροστά μας ένα κομμάτι σοβά από το κτίσμα που βρίσκεται δεξιά. Ενα βήμα να είχαμε κάνει περισσότερο θα μας είχε βρει στο κεφάλι και, ευτυχώς, που το κομμάτι δεν ήταν μεγάλο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, πρέπει κάτι να γίνει, δεν μπορούμε να κινδυνεύουμε να χτυπήσουμε στα καλά καθούμενα. Πήρα τηλέφωνο στον Δήμο και ένας υπάλληλος με ενημέρωσε ότι δεν είναι δική τους ευθύνη. Με αφορμή αυτό που έγινε πρόσφατα στον συμπολίτη μας στην Οδό Γούναρη, πρέπει κάτι να γίνει και τα κτίρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα παλαιότητας να υποβληθούν σε εργασίες ανακαίνισης. Εστω, όμως, και αν δεν μπορούν να γίνουν τεχνικές παρεμβάσεις, πιστεύω ότι οι αρμόδιοι πρέπει να μεριμνήσουν άμεσα και να βάλουν σήμανση με κορδέλες, για να ξέρει ο κόσμος και να μην περνά από το σημείο».

Στο κτίριο, από όπου κι αποκολλήθηκε το κομμάτι σοβά στο παρελθόν ήταν ξενοδοχείο κι εδώ και λίγες μέρες έχουν ξεκινήσει εργασίες ανακαίνισης.
Πηγή: pelop
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-









Δείτε Επίσης