Πέτρος-Παππάς-στον-realfm-97,8:-Ο-ΣΥΡΙΖΑ-δεν-μπορεί-να-εκπροσωπείται-από-“αντιβασιλεία”-–-Τι-είπε-για-το-ενδεχόμενο-εκλογής-Πολάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Παππάς στον Realfm 97,8: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκπροσωπείται από “αντιβασιλεία” – Τι είπε για το ενδεχόμενο εκλογής Πολάκη

πολιτική

Πέτρος Παππάς

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Πέτρος Παππάς στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη επαναλαμβάνοντας ότι αν βγει ο Παύλος Πολάκης πρόεδρος, δεν μπορεί να μείνει στο κόμμα.

«Το είπα και δεν είναι κάτι που αναιρώ υπό την έννοια ότι ο αρχηγός του κόμματος που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και πιστεύει στην ισότητα των ανθρώπων και των δικαιωμάτων τους δεν μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που δεν πιστεύει σε αυτά. Επιμένω σε αυτό που είπα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Πέτρος Παππάς υποστήριξε ακόμη ότι «το κόμμα δυστυχώς απαξιώνεται καθημερινά στα μάτια των ψηφοφόρων και των πολιτών. Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να έκανε στρατηγικά λάθη όμως όταν μια άλλη πλευρά στο κόμμα επιλέγει μια διαδικασία απονομιμοποίησης της βάσης, προκαλεί μια τέτοια βαθιά πληγή που δεν ξέρω αν επουλώνεται».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε επίσης ότι «το κόμμα δεν μπορεί να εκπροσωπείται από αντιβασιλεία» και διευκρίνισε ότι μιλάει γενικά και δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στον Νίκο Παππά. «Δεν είναι το πρόσωπο του Παππά. Είναι θέμα διαδικαστικό και λειτουργικό. Δεν μπορεί ένα κόμμα να σέρνεται και να μην έχει σημαία και κεφαλή. Πιστεύω ότι οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ προδόθηκαν και θα προδοθούν όλοι αν δεν αλλάξει η λειτουργία αυτού του κόμματος από την ίδια τη λειτουργία του κόμματος. Θεωρώ ότι ο Κασσελάκης και πολλοί έχουμε διαγνώσει ότι το κόμμα λειτουργεί νοσηρά. Δεν μπαίνω στην ίντριγκα των προσώπων».

Ο Πέτρος Παππάς είπε ότι δεν έχει μιλήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη και πρόσθεσε ότι «θα ανακοινώσει οπωσδήποτε τις αποφάσεις του».

«Εγώ είμαι εκλεγμένος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και έχω εκλεγεί για να υπηρετήσω το πρόγραμμα του κόμματος. Σκοπεύω να τιμήσω αυτή την επιλογή μου. Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η όλη κατάσταση. Ελπίζω ο ΣΥΡΙΖΑ να μετασχηματιστεί σε εκείνο το Κεντροαριστερό κόμμα καθώς από το 2011 δεν έχει δημιουργηθεί ένα τέτοιο κόμμα» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον κ. Παππά, «ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να είναι υποψήφιος και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα κερδίσει. Αλλά σε αυτή την περίπτωση μετά ο μετασχηματισμός του κόμματος πρέπει να είναι τόσο ριζικός και όσοι συμμετέχουν θα πρέπει να συμμετέχουν με την καρδιά τους».

Σε ερώτηση για τα «βαρίδια» του κόμματος, ο κ. Παππάς απάντησε ότι «τα βαρίδια ή θα αποφασίσουν να μην είναι βαρίδια ή αν είναι βαρίδια θα πέσουν στον πάτο της θάλασσας».

Ακούστε το ηχητικό:https://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2024/09/10-09-2024-Πέτρος-Παππάς-Στραβελάκης.mp3

Related posts

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Δούκα στο Μαξίμου – Τι συζήτησαν

timesadmin

ΣΥΡΙΖΑ: Crash test η Πολιτική Γραμματεία που συνεδριάζει σήμερα – Όλοι εναντίον όλων και οι Κασσελίστας κατά… Δούκα

timesadmin

Χρυσοχοΐδης: 40 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν τον σύντροφό τους για βίαιη συμπεριφορά

James Rollner

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτό είναι το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού

timesadmin

Χρυσοχοΐδης: Έχουμε ιδρύσει 63 γραφεία ενδοοικογενειακής βίας σε όλη τη χώρα, γίνονται 50 συλλήψεις κάθε 24ωρο

timesadmin

Περιφέρεια Αττικής: Αλλάζουν θέση και οι 148 υπάλληλοι της Διεύθυνσης Υγειονομικού – Παύονται τρεις διευθυντές

timesadmin