Πέντε-αξέχαστες-ημέρες-με-τον-deepak-chopra-στο-Σούνιο
Uncategorized

Πέντε αξέχαστες ημέρες με τον Deepak Chopra στο Σούνιο

Πέντε αξέχαστες ημέρες με τον Deepak Chopra στο Σούνιο

new_kedriki_Travelgems-48

Ο πρωτοπόρος του ευ ζην και της αυτοβελτίωσης έρχεται στο μοναδικό Cape Sounio, για ένα Longevity Retreat που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας.

Sponsored content

Υγιεινή διατροφή, άσκηση, σωστές αναπνοές, θετική σκέψη. Σε αυτά συνήθως καταφεύγουμε όταν αισθανόμαστε ότι πρέπει να βελτιώσουμε τη ζωή μας, και να προστατέψουμε την υγεία μας από την απαιτητική και εντατική -σε ακραίο βαθμό- καθημερινότητα. Είναι όμως αρκετό; Στην πραγματικότητα αυτές οι πρακτικές λειτουργούν μέχρι ένα βαθμό, ωστόσο χρειάζεται μια ολιστική προσέγγιση του well being προκειμένου να εξασφαλίσουμε αυτό που έχουμε ανάγκη τόσο πολύ: την ευεξία μας.
Με σκοπό την κατάκτηση αυτού του υψηλού στόχου, το Cape Sounio σε συνεργασία με την Travelgems φιλοξενεί τον Δρ. Deepak Chopra, μεταξύ 3 και 7 Οκτωβρίου, για να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά της μακροζωίας και της προσωπικής ενδυνάμωσης.

Ο Δρ. Deepak Chopra είναι διάσημος πνευματικός ηγέτης, συγγραφέας και πρωτοπόρος στην ολοκληρωμένη ιατρική και την προσωπική μεταμόρφωση. Με σπουδές στην Ιατρική, έχει δημιουργήσει μια νέα οπτική του ευ ζην, η οποία συνδυάζει την πνευματικότητα με την επιστήμη, ώστε να επιτευχθεί η απόλυτη ισορροπία που με τη σειρά της θα οδηγήσει σε θεαματική βελτίωση του τρόπου ζωής.

kedriki_1_chopra_cape_sounio

new_Travelgems-66_4

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι τα περισσότερα από 90 βιβλία τα οποία έχει γράψει σημειώνουν τεράστια επιτυχία όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Μια απήχηση που εκτός από το εκτόπισμα του Δρ. Chopra ως ειδικού του well being, δείχνει ότι η ανανέωση και η ευεξία του νου και του σώματος είναι το μεγάλο ζητούμενο της εποχής για κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως ηλικίας. Έτσι, μας καλεί να τον ακολουθήσουμε σε μια διαδρομή όπου, μέσα από δέκα τρόπους τους οποίους έχει αναπτύξει ο ίδιος, θα μάθουμε πώς να επανασυνδεθούμε με το κέντρο μας, πώς να ανακτήσουμε τη ζωντάνια μας και πώς μπορούμε να αντιστρέψουμε τη βιολογική μας ηλικία.

poseidon_cape_sounio


Longevity Retreat με θέα το Ναό του Ποσειδώνα

Στο Longevity Retreat στο Cape Sounio, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν σε πρακτικές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής σε όλα τα επίπεδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ολιστικής εμπειρίας, που θα πραγματοποιηθεί στη σκιά του Ναού του Ποσειδώνα, ο Δρ. Chopra θα μας καθοδηγήσει ώστε να κατακτήσουμε τα εργαλεία και την απαιτούμενη γνώση για την προσωπική μεταμόρφωση όπου η υγεία, η εσωτερική ισορροπία και η ζωτικότητα δεν θα είναι πλέον άπιαστες έννοιες αλλά μια πραγματική κατάκτηση.

01-the-resort-cape-sounio-grecotel

Αν και μια τέτοια μεγάλη αλλαγή μπορεί να φαντάζει δύσκολη για πολλούς από εμάς, στην πραγματικότητα χρειάζεται μόνο ανοιχτό μυαλό, το κλειδί για την αυτο-ανακάλυψη, και ακλόνητη πίστη. Όπως έχει πει και ο ίδιος ο Δρ. Chopra: «Το well-being είναι ένα ταξίδι. Το μυστικό είναι να αφοσιωθείς σε αυτό, και να κάνεις αυτά τα πρώτα βήματα με ελπίδα και πίστη στον εαυτό σου». Μια φράση που δείχνει ότι τη δύναμη την κρύβουμε μέσα μας, και είναι στο χέρι μας να κάνουμε το «ευ ζην» κομμάτι της φιλοσοφίας μας, ακριβώς όπως οι αρχαίοι πρόγονοί μας.

Η ιδρύτρια και CEO της Travelgems, Νίκη Σμυρνή, αναφέρει σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο μεγάλος δάσκαλος Δρ. Chopra επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα για να μεταβιβάσει την γνώση και την εμπειρία του στους επισκέπτες μας. Το Cape Sounio, ένας χώρος επιφορτισμένος με τη ενέργεια του ναού του Ποσειδώνα, είναι το ιδανικό μέρος για να εξελιχθούμε μέσα από τη γνώση και την κοινωνική συνεύρεση ανθρώπων με την ίδια διάθεση για ζωή. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Δρ. Chopra θα ενθαρρύνει τον κόσμο να ξεκινήσει ένα ταξίδι αυθεντικών ανθρώπινων σχέσεων, βελτιωμένης ευημερίας και ανάπτυξης».

CAPE SOUNIO - A GRECOTEL RESORT TO LIVE

Healing sessions με γιόγκα και θιβετιανά μπολ
Το πρόγραμμα του Longevity Retreat, περιλαμβάνει επιπλέον καθημερινές συνεδρίες γιόγκα και διαλογισμού με τη Sarah-Platt Finger, η οποία είναι διάσημη δασκάλα γιόγκα και συνεργάτιδα του Δρ. Chopra. Ο Νικόλαος Unalome, ένας από τους ελάχιστους ερμηνευτές flat bells στον κόσμο, έχει αναλάβει τα sound healing sessions, όπου οι καταπραϋντικοί ήχοι των θιβετιανών μπολ θα μας βοηθήσουν να αποβάλλουμε τη μυϊκή ένταση, και τα αισθήματα θυμού, κόπωσης και λύπης. Μια πρακτική η οποία εντάσσεται στη γενικότερη φιλοσοφία του Δρ. Chopra, ο οποίος έχει αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το σώμα συγκρατείται από τον ήχο, και η παρουσία ασθένειας δείχνει ότι ορισμένοι ήχοι έχουν αποσυντονιστεί». Έτσι, με τη βοήθεια που μας παρέχει το ήρεμο κλίμα του resort θα μπορέσουμε να αφεθούμε στη γαλήνη ήχων που σπάνια ακούμε, και να συντονίσουμε το σώμα μας στον ρυθμό τους.

Ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί το retreat, δεν είναι τυχαίος. Το Cape Sounio βρίσκεται στο πιο ειδυλλιακό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, εκεί όπου το ένδοξο παρελθόν συναντά τη νέα εποχή, και ο σύγχρονος τρόπος ζωής απαντάται με τη φύση. Μέσα σε ένα κατάφυτο χώρο, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τον Ναό του Ποσειδώνα, οι επισκέπτες θα νιώσουν να μαγνητίζονται από την ενέργεια που εκπέμπουν ο τόπος και η φύση.
Τα μπανγκαλόου, οι σουίτες και οι βίλες είναι χτισμένα αμφιθεατρικά ώστε το βλέμμα από κάθε κατάλυμα να πέφτει ανεμπόδιστα στην ομορφιά που προσφέρουν οι μεγάλες βεράντες. Τα κτίσματα του resort, βαμμένα στις αποχρώσεις της τερακότας δίνουν την αίσθηση ότι είναι ένα με το τοπίο, με σκοπό τίποτα να μην διαταράσσει τη συνύπαρξη της φύσης με τον άνθρωπο. Ιδιωτικές πισίνες και σπα, εστιατόρια με πιάτα από φρέσκα και ποιοτικά υλικά συμπληρώνουν τη μοναδική εμπειρία.

Κάνουμε λοιπόν, το πρώτο βήμα προς τη μεγάλη αλλαγή με τις συμβουλές και τα διδάγματα του Δρ. Chopra, εκεί όπου το Cape Sounio έχει δημιουργήσει έναν παράδεισο ιδανικό για το πιο περιπετειώδες ταξίδι, την απελευθέρωση και την αυτο-ανακάλυψη.

Deepak Chopra Longevity Retreat in Greece 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

-

Το υπερ-όσπριο που ρίχνει χοληστερόλη και σάκχαρο – Το κόλπο για να το απολαύσετε χωρίς ενοχλήσεις στο έντερο

Αυτό είναι το υποβρύχιο για το Αιγαίο που έφτιαξαν οι Τούρκοι

Η Τζέιν Φόντα με sneex - Τα αθλητικά παπούτσια που έχουν τακούνι και διχάζουν τη μόδα (φωτογραφία)

Ο σεφ που γύρισε στο χωριό του και έφτιαξε μία ταβέρνα-πρότυπο στη Νότια Εύβοια

«Ας το αποδεχτούμε»: Χαμός στο Twitter με το χάσταγκ που προκαλεί... εξομολογήσεις

 Τρεις δεκαετίες ασφάλεια, ποιότητα και προσφορά σε Οικονομία και Κοινωνία

Κάθε νέο ξεκίνημα χρειάζεται τη δύναμη της τεχνολογίας

Αυτά τα αγόρια καθυστερούν να μπουν στην εφηβεία – Έχουν μικρότερους όρχεις και λιγότερη τεστοστερόνη από τους συνομιλήκους τους

Άπιαστο όνειρο αυτό το Yaris στην Ελλάδα - Πόσο κοστίζει;

Δείτε Επίσης

Related posts

Γαμπρός συνελήφθη με τον πατέρα του για μπαλωθιές στον αρραβώνα

protothema.gr

Ισόβια κάθειρξη σε 5 άτομα για την ποσότητα «μαμούθ» των 585 κιλών κοκαΐνης

protothema.gr

Φωτιά τώρα: Μάχη με τα πύρινα μέτωπα σε έξι περιοχές – Συνολικά 51 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

protothema.gr

Αμαλιάδα: Τραγωδία με 38χρονη μητέρα που πέθανε ξαφνικά έχοντας στην αγκαλιά της το 5 ημερών βρέφος της

protothema.gr

Χανιά: Νεκρός ο 67χρονος Γερμανός που είχε πάει για πεζοπορία στα Χανιά – Τον βρήκαν σε χαράδρα στο φαράγγι της Τρυπητής

protothema.gr

Θεσσαλονίκη: Ένοχος και στο Εφετείο ο καθηγητής γυμνασίου που παρενόχλησε σεξουαλικά 8 μαθήτριες

protothema.gr