Πάνος-Ιωαννίδης-για-Λεωνίδα-Κουτσόπουλο:-Είναι-η-ένατη-φορά-που-ακούω-ότι-έχει-χωρίσει
LIFESTYLE

Πάνος Ιωαννίδης για Λεωνίδα Κουτσόπουλο: Είναι η ένατη φορά που ακούω ότι έχει χωρίσει

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για τον νέο κύκλο του «MasterChef», τα γυρίσματα του οποίου αναμένεται να ξεκινήσουν, αλλά και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για χωρισμό του Λεωνίδα Κουτσόπουλο από τη Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Ο γνωστός σεφ έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού». Αρχικά, περιέγραψε την τρέχουσα κατάσταση της ζωής του: «Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε με τα γυρίσματα. Με τις δουλειές και τα εστιατόρια είμαι σε μία μόνιμη κίνηση και είναι πολύ δημιουργική. Δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί και κοιμάμαι πολύ αργά το βράδυ και προσπαθώ να βρω χρόνο για τον γιο μου, τουλάχιστον 2 ημέρες την εβδομάδα,να παίξουμε, να κάτσουμε αγκαλιά, να βγούμε βόλτα, να του μάθω πράγματα, να με νιώσει ως παρουσία αισθητά».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4x49eptjjnt)

Για το ριάλιτι μαγειρικής, ο κριτής σχολίασε: «8 χρόνια πάμε στην 9η σεζόν. Δεν έχουμε την ίδια όρεξη, έχουμε ακόμα καλύτερη, γιατί κάθε χρόνο είναι διαφορετικό, κάθε χρόνο το κάνουμε να είναι διαφορετικό, βάζουμε πράγματα, συζητάμε, είναι πάρα πολύ δημιουργική αυτή η διαδικασία στο να στήσουμε ένα νέο MasterChef για τον κόσμο αλλά και για εμάς».

Σε ερώτηση για τη «Φάρμα» και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στη θέση του παρουσιαστή, ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε: «Μια χαρά, μια χαρά [μου φαίνεται]. Ο Λεωνίδας μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα».

Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον συνεργάτη του να έχει χωρίσει από τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, ο σεφ είπε: «Πόσες σεζόν είπαμε ότι έχουμε κάνει με το MasterChef; Οκτώ και πάμε για την ένατη; Είναι η ένατη φορά που ακούω κάτι τέτοιο».

Για τον Σωτήρη Κοντιζά και την αποχώρησή του από τα μαγαζιά που διατηρούσε, ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε: «Σίγουρα, για ένα μαγαζί που το έχεις στήσει, έχεις πονέσει για αυτό, έχεις βάλει όλη σου την προσωπικότητα μέσα είναι σαν παιδί σου, είναι σαν να αποχωρίζεσαι έναν δικό σου άνθρωπο. Μέσες-άκρες το έχουμε συζητήσει, γνωρίζω το συναίσθημα γιατί και εγώ σε ανάλογη περίσταση το ίδιο θα αισθανόμουν».

Ειδήσεις σήμερα:Εντυπωσιακές εικόνες: Ο κομήτης «Άτλας» πέρασε χθες το βράδυ πάνω από την Αττική

Βίντεο: Εξοργισμένη γυναίκα έσκιζε με μανία ελληνικές σημαίες γιατί νόμιζε ότι είναι του ΙσραήλΓεωργιάδης: Πρόστιμο €800.000 σε γιατρό γιατί έγραψε χιλιάδες φάρμακα σε έναν μήνα με το ΑΜΚΑ της μητέρας του

Related posts

Τόνια Σωτηροπούλου για τους ρόλους που της προτείνουν: Δεν θέλω να κάθομαι να κάνω την ωραία, θέλω να το ξεπεράσω

timesadmin

Μάθε πότε γεννά η Κατερίνα Στικούδη

timesadmin

Η επική ατάκα της Σίσσυς Χρηστίδου on air: «Τώρα θα σας το πω. Τι; Θα ντραπώ;»

timesadmin

Σασμός: Ο Αστέρης με την Αργυρώ παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής

timesadmin

Survivor 2024: Ξανά εκτός πάγκου η Δαλάκα – «Αν νιώσει λίγο καλύτερα ίσως…»

timesadmin

Νίκος Ψαρράς: «Στη “Διάφανη αγάπη” θα υποδυθώ έναν διαφορετικό χαρακτήρα από ό,τι έχω παίξει έως τώρα»

James Rollner