Thursday, January 22, 2026
spot_imgspot_img

Related Posts

Top 5 This Week

Ο Τραμπ λέει ότι η Μόσχα αποδέχθηκε την πρόσκληση για το Συμβούλιο Ειρήνης – Ο Πούτιν απαντά ότι ακόμα την μελετά

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε την Τετάρτη ότι ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντίμιρ Πούτιν, δέχτηκε την πρόσκλησή του να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Ειρήνης, πρωτοβουλία η οποία αποσκοπεί στην επίλυση παγκόσμιων συγκρούσεων, μια δήλωση την οποία ο Πούτιν αντέκρουσε αμέσως, λέγοντας ότι η πρόσκληση βρίσκεται υπό εξέταση.

“Του έγινε πρόσκληση. Την δέχτηκε”, δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε.

Σύμφωνα με το Reuters, λίγο μετά τις δηλώσεις του Τραμπ, ο Πούτιν είπε στο ρωσικό συμβούλιο ασφαλείας ότι το υπουργείο Εξωτερικών εξακολουθεί να μελετά την πρόταση και θα απαντήσει εν ευθέτω χρόνω.

Popular Articles