Ο-Τιμοτέ-Σαλαμέ-είναι-ο-Μπομπ-Ντίλαν-στο-teaser-του-a-complete-unknown
ΣΙΝΕΜΑ

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ο Μπομπ Ντίλαν στο teaser του A Complete Unknown

Τραγουδώντας το «A Hard Rain’s A-Gonna Fall» συστήνεται στο ρόλο του θρυλικού τραγουδοποιού ο διάσημος ηθοποιός.

A Complete Unknown teaser

Μια πρώτη δυνατή γεύση της βιογραφίας του Μπομπ Ντίλαν προσφέρει το πρώτο teaser του “A Complete Unknown”, της αναμενόμενης ταινίας που θέλει τον Τιμοτέ Σαλαμέ να ενσαρκώνει το θρυλικό τραγουδοποιό.

Μάλιστα, στο απόσπασμα ο διάσημος ηθοποιός τραγουδά ο ίδιος το κομμάτι “A Hard Rain’s A-Gonna Fall” με αξιοσημείωτη επάρκεια, ανεβάζοντας τις προσδοκίες για το τελικό αποτέλεσμα. Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο δοκιμασμένος Τζέιμς Μάνγκολντ (“Walk the Line”, “Λόγκαν”, “Κόντρα σε Όλα”, “Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου”), ο οποίος στην ταινία εστιάζει στα πρώτα δύσκολα χρόνια της καριέρας του Ντίλαν, στις αρχές της δεκαετίας του ’60. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον τότε 19χρονο μουσικό, καθώς από τη Μινεσότα φτάνει στη Νέα Υόρκη για να δοκιμάσει την τύχη του, μέχρις ότου κατακτήσει την κορυφή. Στιγμή που μετουσιώνεται στην εμβληματική εμφάνισή του στο Newport Folk Festival το 1965. Να σημειώσουμε, επίσης, πως εκείνη είναι η περίοδος που επικρίθηκε έντονα, διότι χρησιμοποίησε ηλεκτρική κιθάρα για να παίξει folk, κίνηση στα όρια της προδοσίας από τους ομότεχνούς του…

Εκτός από τον Σαλαμέ, στη διανομή βρίσκουμε ακόμα τους Έντουαρντ Νόρτον ως Πιτ Σίγκερ, τον Σκοτ ΜακΝέρι ως Γούντι Γκάθρι, την Μόνικα Μπαρμπάρο ως Τζόαν Μπάεζ και τον Μπόιντ Χόλμπρουκ ως Τζόνι Κας. Στις ΗΠΑ, η κυκλοφορία του “A Complete Unknown” στους κινηματογράφους αναμένεται το Δεκέμβριο.

Δείτε το teaser του “A Complete Unknown”:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Τορόντο για το

Related posts

“Reality” τη Δευτέρα 4/3 στην Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας

timesadmin

Οι νέες ταινίες στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας από 18/1 (trailer)

timesadmin

Borderlands: Από την κονσόλα… στη μεγάλη οθόνη

timesadmin

«Το καλοκαίρι της Κάρμεν» στο θερινό σινεμά Κομοτηνής

protothema.gr

The Ritual: Στη νέα ταινία τρόμου πρωταγωνιστούν οι Αλ Πατσίνο και Νταν Στίβενς

wp-needuser

142 χρόνια / Ανεπανάληπτη προβολή στις φυλακές των Χανίων

timesadmin