Ο-πρωθυπουργός-που-έβλεπε-f1-την-ώρα-των-Ευρωεκλογών
AYTOKINHTO

Ο πρωθυπουργός που έβλεπε F1 την ώρα των Ευρωεκλογών

Το πιο απίστευτο περιστατικό των πρόσφατων Ευρωεκλογών ήταν μάλλον ο πρωθυπουργός που την ώρα των αποτελεσμάτων έβλεπε το Grand Prix της F1 στον Καναδά.

Top Gear TEAM

F1 Grand Prix Καναδά Αγώνας

Όλα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων και ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας κατά τις πρόσφατες Ευρωεκλογές έδειξε τον ψύχραιμο τρόπο με τον οποίο αξιολογεί τις καταστάσεις. Την ώρα των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών, παρακολουθούσε τον αγώνα της F1 στον Καναδά

Ο Μαρσέλ Τσιόλακου, Πρωθυπουργός της Ρουμανίας, βρίσκεται σήμερα στο δεύτερο χρόνο ως επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρουμανίας, εκπροσωπώντας το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα. Έχει δείξει την αγάπη του προς την Formula 1 και σε άλλες περιπτώσεις, ενώ οι στενοί συνεργάτες του γνωρίζουν καλά πως τις Κυριακές των Grand Prix υπάρχουν κάποιες ώρες που δεν μπορούν να τον ενοχλήσουν παρά για τα απολύτως σημαντικά. 

Πρωθυπουργός Ρουμανίας Marcel Giolacu

O Marcel Giolacu δεξιά, από φωτογραφία της κυβέρνησης Ρουμανίας.

Η προτίμηση του Ciolacu να παρακολουθήσει τον αγώνα του Μόντρεαλ αντί των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών, μπορεί να καταγράφηκε στην κάμερα, ωστόσο δεν έδειξε να ενοχλεί ιδιαιτέρως τον Ρουμάνο πολιτικό για την έκταση που πήρε. Ούτως ή άλλως γνωρίζει πολύ καλά πως αυτό από μόνο του είναι αρκετό να τον κάνει λίγο περισσότερο αγαπητό μεταξύ των φίλων της F1 στην Ρουμανία που δεν είναι και λίγοι. 

Related posts

Τα 10 ακριβότερα κλασικά αυτοκίνητα που πουλήθηκαν σε δημοπρασίες το 2023

timesadmin

Ρωσική εταιρεία αυτόνομων αυτοκινήτων έφυγε από τη Ρωσία και πήγε στο Τέξας

timesadmin

Tο VW ID.7 Tourer GTX συνδυάζει χώρους και επιδόσεις

wp-needuser

Η Lotus Emeya φορτίζει με απίστευτη ταχύτητα την μπαταρία της και κάνει ρεκόρ

wp-needuser

Ποια αυτοκίνητα προτίμησαν οι Έλληνες τον Αύγουστο

timesadmin

Το Suzuki Jimny είναι τόσο καλό που το λατρεύει ακόμα και ο πρόεδρος της Toyota (video)

timesadmin