14.9 C
London
Wednesday, April 30, 2025

Ο Ορλάντο Μπλουμ και η Ρούνι Μάρα πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία «Bucking Fastard»

Date:

Related stories

How Greece Influenced Venice and its Republic

Ancient Greece and the Renaissance miracle Then comes...

Βουλευτές-«παπαράτσι» προσπάθησαν να φωτογραφίσουν τη δικογραφία για τα Τέμπη

Βουλευτές-«παπαράτσι» προσπάθησαν να φωτογραφίσουν τη δικογραφία για τα Τέμπη Δύο βουλευτές προσπάθησαν να βγάλουν φωτογραφίες κρίσιμων εγγράφων παραβιάζοντας τη μυστικότητα της διαδικασίας – Τους έγιναν συστάσεις από εργαζόμενους της Βουλής Στην «τσιμπίδα» των υπαλλήλων της Βουλής έπεσαν δύο βουλευτές της αντιπολίτευσης, που επιχείρησαν να παραβιάσουν τη μυστικότητα που διέπει τη δικογραφία για τα Τέμπη, φωτογραφίζοντας έγγραφα…

Πρόσβαση στο ογκώδες υλικό της δικογραφίας για την...

Ολοκληρώθηκαν στην Ευρώπη τα γυρίσματα της νέας ταινίας του διακεκριμένου Γερμανού σκηνοθέτη Βέρνερ Χέρτζογκ, με τίτλο «Bucking Fastard», η οποία συγκεντρώνει ένα εντυπωσιακό καστ. Πρωταγωνίστριες είναι οι Κέιτ και Ρούνι Μάρα, που για πρώτη φορά εμφανίζονται μαζί στη μεγάλη οθόνη, με τους Ορλάντο Μπλουμ και Ντόναλ Γκλίσον.

Η ιστορία εστιάζει στις αδελφές Jean και Joan Holbrooke, δύο γυναίκες που μοιράζονται τα πάντα, από τον λόγο και τον ερωτικό σύντροφο μέχρι τις πιο μύχιες επιθυμίες τους. Ακόμη και τα γλωσσικά τους λάθη είναι συγχρονισμένα. Στην προσπάθειά τους να φτάσουν στα μυθικά Όρκνεϊ, έναν φαντασιακό τόπο όπου ελπίζουν ότι μπορεί να υπάρξει αληθινή αγάπη, ξεκινούν ένα τολμηρό σχέδιο: να διανοίξουν ένα τούνελ που διασχίζει μια ολόκληρη οροσειρά.

Ο Ορλάντο Μπλουμ ενσαρκώνει τον Γκάρεθ Μαλρούνι, τον ατίθασο πρώην εραστή των δύο γυναικών, ενώ ο Ντόναλ Γκλίσον υποδύεται τον Τίμοθι, έναν κοινωνικό λειτουργό και φροντιστή διορισμένο από την κυβέρνηση, με αποστολή να τις βοηθήσει να επανενταχθούν στην καθημερινότητα μετά τη δημοσιότητα που έλαβαν στα ταμπλόιντ.

Ο ίδιος ο Χέρτζογκ δήλωσε πως η ταινία αυτή ολοκληρώνει ένα άτυπο κινηματογραφικό τρίπτυχο μαζί με τα Fitzcarraldo και Grizzly Man. «Δεν μπορούμε να δούμε τον κόσμο όπως τον βλέπουν οι Jean και Joan Holbrooke, αλλά μπορούμε να παρακολουθήσουμε πώς τους φέρεται ο κόσμος – μέσα από τα δικαστήρια και τα μέσα ενημέρωσης, μέσα από εκείνους που προσπαθούν να τις βοηθήσουν αλλά και αυτούς που επιδιώκουν να τις εκμεταλλευτούν. Τις βλέπουμε ακόμη και μέσα από τα μάτια θηρίων – ήμερων και άγριων – αλλά και μέσα από τις ίδιες τους τις ηχώ, βαθιά στον πυρήνα της γης», σημείωσε.

Η HanWay Films έχει αναλάβει τις διεθνείς πωλήσεις της ταινίας και θα παρουσιάσει αποκλειστικό υλικό από τα γυρίσματα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Δουβλίνο, το Σλάιγκο της Ιρλανδίας και τη Σλοβενία, με τον φακό του Πίτερ Ζέιτλινγκερ.

«Ο Βέρνερ ξεπέρασε τον εαυτό του, δημιουργώντας κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο, με απρόσμενες δόσεις χιούμορ και φαντασίας. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τα πρώτα πλάνα στις Κάννες», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της HanWay, Γκάμπριελ Στιούαρτ. Στην παραγωγή συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι Κλάρα Γου Τσάι, Κίραν Κόριγκαν και Άντρια Μπούκο.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Latest stories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here