ΕΛΛΑΔΑ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην 11η Ημέρα Υιοθεσίας του Pet City – Topetmou.gr στηρίζει την προσπάθεια να βρεθεί σπίτι για κάθε αδέσποτο

Παρουσία του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, συνεχίζεται σήμερα στα Pet City η σπουδαία δράση των Ημερών Υιοθεσίας, μιας πρωτοβουλίας που αποτελεί μέρος της καμπάνιας Act Pawsi+ive, στην προσπάθεια να βρεθεί ένα #ForeverHome για κάθε αδέσποτο ζωάκι.

Για μια ακόμη φορά, η ομάδα του topetmou.gr βρίσκεται μαζί τους.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων παράγοντες της Αυτοδιοίκησης και της επιχειρηματικότητας, ενώ η πρωτοβουλία για υπεύθυνη υιοθεσία αδέσποτων είχε μεγάλη απήχηση, καθώς τα περισσότερα αδεσποτάκια υιοθετήθηκαν. 

Η σημερινή είναι η 11η Ημέρα Υιοθεσίας του Pet City. Ανοίγουμε όλοι τις καρδιές μας για τους αξιολάτρευτους τετράποδους φίλους μας, που βρίσκονται στο κατάστημα Pet City Κηφισιάς, Λεωφόρος Κηφισίας 270, από τις 11.00 έως τις 14.00.

Η Ημέρα Υιοθεσίας υποστηρίζεται από τις φιλοζωικές Dog’s Voice, τον Σύλλογο Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα», την Save the Strays of Samos και το Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης-Αλιβερίου.

Οι Ημέρες Υιοθεσίας έχουν ήδη σημειώσει πολύ σημαντικά αποτελέσματα καθώς από την πρώτη δράση μέχρι σήμερα 83 σκυλάκια που φιλοξενούνταν σε καταφύγια έχουν βρει ένα παντοτινό σπίτι.

11η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City

Pet City, Λ. Κηφισίας 270, Κηφισιά
Ώρες: 11:00 – 14:00

Φωτογραφίες: William Faithful

Related posts

Κυψέλη: «Μας κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήμασταν 4 και 6 ετών» – Τι ισχυρίστηκαν τα αδέρφια που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

timesadmin

Καιρός – Κλέαρχος Μαρουσάκης: Το φθινόπωρο φέτος κρύβει κι άλλες επικίνδυνες κακοκαιρίες

timesadmin

Φωτιές: Στα 17 τα εναέρια μέσα που κάνουν ρίψεις στην Πάρνηθα – Πόσα επιχειρούν σε Έβρο και Βοιωτία

timesadmin

Αυτή την Κυριακή με το Θέμα, το συγκλονιστικό θρίλερ του John Katzenbach «Κόκκινη 1-2-3»

timesadmin

Έβρος: Διακινητές περνούν μετανάστες μέσα από τα καμένα και… διαφημίζουν τη δράση τους στα social – Δείτε βίντεο

timesadmin

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 32 μηνών με αναστολή σε 67χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του

timesadmin